nebavi ma šteklenie lebo som maximalne šteklava totálne všade a môj priatel nie a myslím že to nie je fér!!!! chvílu ma to bavi že ma štekli ale nesmie to prehanať
ja som enormne steklava. pomaly aj na zuboch. a keď ma priateľ steklí, pripada mi, akoby mal milion ruk, a ja sa zvíjam a jačím a smejem, lebo ma to stekli, a mocem a hádžem so sebou, a ja chapem, ze jemu sa to musi pacit, kedze je skodoradostny a paci sa mu aj ako sa smejem, ale mna to normalne ze vycerpava.
a ja viem, ze to musi byt unavne aj pre neho, ale jeho to zjavne baví
uznávam že ten kto je šteklení pri tom môže trošku trpieť ale zábava je to pre oboch pret treba vedieť kedy prestať a čo je už príliš. Všetkého veľa škodí keď sa obeť pociká tak si môžte byť istý že ste to prehnali
To je podľa mna rôzne a osobitné. Každá osoba to môže znášať inak a nemusí jej to byť "občas" príjemne. Ak jej to nie je príjemné a ten druhý človek ju ma naozaj rád, tak jej to asi pravdepodobne viacej robiť nebude.
Ja to všeobecne považujem za prejav určitej radosti a možno aj lásky. Nevidím na tom nič zlé. "Ale všetko s mierou". Myslím, že šteklenie je občas v partnerskom vztahu zábavne odreagovanie.
Osoba, ktorá sa niečomu zábavnemu vyhýba nasilu (myslia sa zábavne veci v norme), môže najskôr trpieť komplexami z danej veci kvoli spomienkam z minulosti na nejakú zlu príhodu, prípadne inú vec, ktorá je trebárs aj aktuálna.
tomáš, ty beťár jeden, chuderka actimel ! a potom že prečo praskne posteľ, tak samozrejme, keď ju nahánaš rukami pripravenými na štekliaci útok! musím sa jej zastať !!!
ked to ja som strašne šteklivá my jak sme boli v autobuse... na výlete : a ja osm tak sedela na sedadle a počúvala mp3 a som zavrela oči a teraz ma kamarát začal brutálne štekliť ale ja som sa tam metala jak taký vyplašený kôň sranda to bola
xperiax, kroť sa viac pre mňa inak zábava, ale inak utrpenie, ako spomína tenpatic, z detstva mám zlé spomienky, takže nestrpím ani šteklenie, ani nevinné štuchance, ani nič podobného nevinného!
petika, ty sa biješ s ním? presne toto ja nemôžem, žasnem a neznesiem to, veľmi jednoduché odôvodnenie je, že som mala otca a tri krát hádaj, čo robil... tieto veci beriem dosť striktne... psychológia človeka proste
ja som hrooozne stekliva a dvaja kamosi co ma stale steklia niesu vobec a to je svinstvo heh zevraj ich to bavi no neviem heh napadla ma taka historka z exkurzie do oswiemcinu ked sme isli uz domov a boli niekde za martinom tak ma chalani vzadu zacali steklit ked som si isla po tasku no jooj ucitel dobehol z predu ze co sa robi ked vrieskam na cely autobus heh ked som po nom zvreskla ze pan ucitel pomozte mi po mne iba kuka a mi vravi ze : mi nevrav ze sa ti to nepaci som sa snim potom nerozpravala za dva tyzdne skoro :d a vykrikujem mu to doteraz
@zipporah no tak ked ma zacne steklit, tak sa zacnem branit, lebo si chcem udržať /neviem nasjt sakra to slovo/ no proste nechcem vyzerat ako debil ked sa pocikám takže sa snažím brániť..avšak zbytočne.. a raz sa pocikám... a TO bude eštelen
Robil som prieskum s viacerými babami a (13 z 16) sa zhodli na tom, že jemné šteklenie na chodidlách im nie je nepríjemné. Práve naopak (09 z 16) tvrdilo, že by ich táto pozornost priateľa potešila. 50% dievčat pravidelne šteklia partneri na nohách. Z toho 2 dievčatá šteklia občas aj svojho partnera.
Len 3 dievčatá tvrdili, že sa partner ešte nevenoval jej chodidlám.
Preto si myslím, že väčšinou babám decentné šteklenie robí dobre. Skor maju komplexy z toho, ked si ich nozky nikdo nevšíma. Ako "obete" Ticklerov sa len tvária
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a ja viem, ze to musi byt unavne aj pre neho, ale jeho to zjavne baví
a ja vravim, ze to je zabava ale len pre toho, co stekli
ale ja som hrozne šteglavý (prepáčte za výraz )takže by som sa rehotal jak kôň a nvm či by to chalana neodradilo
uznávam že ten kto je šteklení pri tom môže trošku trpieť ale zábava je to pre oboch pret treba vedieť kedy prestať a čo je už príliš. Všetkého veľa škodí keď sa obeť pociká tak si môžte byť istý že ste to prehnali
Ja to všeobecne považujem za prejav určitej radosti a možno aj lásky. Nevidím na tom nič zlé. "Ale všetko s mierou". Myslím, že šteklenie je občas v partnerskom vztahu zábavne odreagovanie.
Osoba, ktorá sa niečomu zábavnemu vyhýba nasilu (myslia sa zábavne veci v norme), môže najskôr trpieť komplexami z danej veci kvoli spomienkam z minulosti na nejakú zlu príhodu, prípadne inú vec, ktorá je trebárs aj aktuálna.
PO prvé mám hrozný pocit, že nemožem nič robiť a pocit, že za chvilku zomriem (lebo samozrejme moj frajer je silnejsi a tym padom ho nemozem prebit)
a
Po druhé som náchylná pocikať sa pri tom
Ale keď šteklím ja jeho, užívam si to
Ja toho mojho nemožem neni nikde xD neni fér toto
No po tom zážitku keď ma šteklili traja naraz mám dosť.. A
le štekliť niekoho ma baví.. Horšie je to keď mi to chce vrátiť..
Len 3 dievčatá tvrdili, že sa partner ešte nevenoval jej chodidlám.
Preto si myslím, že väčšinou babám decentné šteklenie robí dobre. Skor maju komplexy z toho, ked si ich nozky nikdo nevšíma. Ako "obete" Ticklerov sa len tvária