Francisco Lachowski *_* a jedného chalana som videla asi pred mesiacom a bola som úplne že :ooooooo
A zo žien si neviem vybrať páči sa mi ale Kaya Scodelario a Jamie Curry (lol hej zase) a veľa veľaaaa
Ale aj chlapov sa mi veľa páči
U nás v triede je vysoká koncentrácia dokonalých dievčat, dokonca až tri (možno aj štyri) z 19, ktoré sú fakt úplne nádherné stvorenia asi by neboli veľmi šťastné, keby som tu vycapila ich fotky, lebo sú príliš skromné, ale sú naozaj krásne (povaha to je už druhá vec, to asi dokonalého človeka nepoznám) a nie, ja nepatrím do tej štvorice
@tvojasanca no teraz je síce brad už taký starouš voľáky zanedbaný ale keby sa upravil stále je feši! a johnny voľačo také zvláštne vo mne evokuje, nie žeby sa mi nepáčil, ale taký mám z neho strach alebo čo
Fuha..
Nemám nejaký vyhranený typ, proste niečím ma musia zaujať.. niečo na nich musí byť také..iné..
Napríklad James McAvoy, Rupert Friend, Matthew McConaughey (síce ten je..no proste je pekný, alebo teda bol, takýto vychudnutý nie je nikto pekný ), Matthew MacFadyen (najmä v Pýcha a predsudok sa mi mega páčil), Jude Law, Aaron Taylor-Johnson, Johny Depp, Gerard Butler, Garrett Hedlund, Orlando Bloom, Ryan Reynolds, Colin Farrell, Shia LaBeouf (a mega sa mi páči najmä jeho meno ), Patrick Dempsey a Bradley Cooper (najmä preto, že podľa mňa nie je až taký dokonalý, ako ho všetci vykresľujú..no strašne sa mi ľúbil vo Všemocnom, hlavne ešte keď nebol taký..no taký ten.. S tými dlhými vlasmi strapatými sa mi páčil ), a je ich ešte mnoho, len si teraz nespomeniem. No nie je to čosi univerzálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
paris hilton, jessica alba
nelipnem na fyzickej krase natolko aby som si zostavoval rebricek peknych ludi a taktiez dokonalost neexistuje
A zo žien si neviem vybrať páči sa mi ale Kaya Scodelario a Jamie Curry (lol hej zase) a veľa veľaaaa
Ale aj chlapov sa mi veľa páči
dnes odpoviem tak, ze kazdy ma svoje chyby. treba najst len takeho, u koho vieme tie chyby akceptovat.
Ale ešte nemám čas.
aaa bonus
tu sme krásni!
Nedá sa ani opísať. Možno to bola najpresvedčivejšia zhmotnená vidina.
Človek by mal pocit akoby ho očarovali alebo zhypnotizovali.
Takže stelesnená dokonalosť sa opísať nedá a žiadna celebrita či facebooká profilovka by ju nedokázala napodobniť.
neskutočne sa mi ľúúúúbi aj na tvári aj postavou júj a ženu nemôžem aby to nevidela
Nemám nejaký vyhranený typ, proste niečím ma musia zaujať.. niečo na nich musí byť také..iné..
Napríklad James McAvoy, Rupert Friend, Matthew McConaughey (síce ten je..no proste je pekný, alebo teda bol, takýto vychudnutý nie je nikto pekný ), Matthew MacFadyen (najmä v Pýcha a predsudok sa mi mega páčil), Jude Law, Aaron Taylor-Johnson, Johny Depp, Gerard Butler, Garrett Hedlund, Orlando Bloom, Ryan Reynolds, Colin Farrell, Shia LaBeouf (a mega sa mi páči najmä jeho meno ), Patrick Dempsey a Bradley Cooper (najmä preto, že podľa mňa nie je až taký dokonalý, ako ho všetci vykresľujú..no strašne sa mi ľúbil vo Všemocnom, hlavne ešte keď nebol taký..no taký ten.. S tými dlhými vlasmi strapatými sa mi páčil ), a je ich ešte mnoho, len si teraz nespomeniem. No nie je to čosi univerzálne.
a