Zdravím, zháňam šteniatko žltej farby - fenku bez papierov. Pozrela som už na nete všetko možné, no pýtam sa aj tu. Neviete o niekom kto by mal na predaj?
My máme toho bígla z útulku, resp od kamarátky sestry, ktorá ho chcela dať do útulku lebo sa vyhovárali že im robí zle a ničí im veci, okrem toho šplhá po stromoch a na uchu mala zaschnutú živicu
Je úžasná a od kedy ju máme NIKDY s ňou neboli žiadne problémy,
@flyingislife my máme len jedného, ale blbne s kocúrom a osmákom proste tri druhy ktoré sa neznášajú a proste sa hrajú spolu, kocúr spí na psovi a osmák pri nich, to je tak krásne, raz to odfotím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.facebook.com/media/set/?set=...
» www.facebook.com/photo.php?fbid=...
Kvalitná chovná stanica
máme od nich čiernu fenku Moon Dance Sun in their eyes.
Fotka:
Keď bola malinká:
už je s nami as i3 roky a je úžasná
Bol ho príšerný pocit a nikdy ho nechcem zažiť.
Nehovorím že pes z takejto stanice je nesmrteľný,
Ale pán Valenta má veľmi kvalitné psíky a potvrdia ti to aj rôzni chovatelia (špičkoví) v okolí. (cena za šteňa je ale tuším 700e)
Ani nemáš potuchy
teraz má tuším 3 roky a je to malý pojašený psík
Keď bola mladšia odhrýzla nám stierač na aute a aj ŠPZ...
teraz uź sa znormalizuje a ešte máme aj asi takmer dvojročného Bígla, tiež fenku,
tak sa spolu hrávajú
Pretoze fakt psik z utulku sa ti velmi odvdaci a myslim, ze neni o nic horsi nez z chovnej stanice
Je úžasná a od kedy ju máme NIKDY s ňou neboli žiadne problémy,
Foto:
držím palce pri výbere
» zvierata.bazos.sk/inzerat/1394484...
ja nemám odtiaľ psa....
Ja som teraz úprimne rád že môj pes je šialený a vidím že je hravý a všetko,
keď som videl ako sa môj retriver trápil, a len ležal...
bolo to strašne smutné.
Milujem tieto dve šidlá
to je paráda
milujem tie zvieratá
odkážem ((