@lucia199513 a na ktorom konkrétnom? Mohla by si mi napísať názov modelu? A za koľko tak asi už budeš badať známky spevnenia, ak na tom cvičíš každý deň tak polhodinu? Viem, že u každého je to inak, ale ja nemám nejaké veľké sadlo, len si chcem vyformovať postavu a spevniť. Ako to bolo u teba?
len ja som sa nevenovala len stepperu, ale ja celkovo robim zensky body building beriem proteiny l-karnitin a tak ja som mala aj vyzivove doplnky a upravenu stravu, denne treningy, tka neviem ci to bolo len steperom , ale urcite mal na tom podiel. tak neviem podla mna uz po mesiaci by urcite malo vidiet prve vysledky . zalezi od toho ake mas naroky
@lucia199513 aha, ďakujem pekne, no toto je už trochu väčšie. Veď aj ja by som si chcela ešte niečo iné k tomu dokúpiť, ešte niečo na posilovanie brucha, chrbta a rúk... len som trochu obmedzená s priestorom, tak nechcem nič veľmi veľké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Behám asi 4 mesiace a za taký čas na steperi schudneš možno 2 kg .
kúp si tenisky na beh a ideš .
pohybuješ kolenami .
Ale ak nie to tak neviem čo by bol taký problém ...
Ahoj jasne možem tu je model: » www.stepper-steppery.cz/stepper-landfit...
len ja som sa nevenovala len stepperu, ale ja celkovo robim zensky body building beriem proteiny l-karnitin a tak ja som mala aj vyzivove doplnky a upravenu stravu, denne treningy, tka neviem ci to bolo len steperom , ale urcite mal na tom podiel. tak neviem podla mna uz po mesiaci by urcite malo vidiet prve vysledky . zalezi od toho ake mas naroky
» fitness-life.sk/2017/12/05/step...