@zrkadlovka aha on je taký fajnšmeker ? ja sa len bojim či sa tam nebudem nudit ked tam pojdem sam chapes a navyše ani nepijem čiže dalšia prekážka ( aj ked rad by som si dal aspon pol deci na uvolnenie len mam z detstva hroznu averziu na to ). Každý tam už pravdepodobne bude mat svoju partiu a kamosov a ja nemam nikoho normalneho kto by so mnou šiel
@tasha5 a máš nejaký iný tip ? kludne privítam všetko idealne okolie NM MY a TN ale kedže z NM je to do Trnavy tak polhodka vlakom tak može byt nejaky bar aj tam
@tasha5 sak uvidim skusim asi steps ale osobne nemam rad kurvičky ale skor inteligentnu spoločnost ako nevravim rad sa kuknem na krasne baby s velkym vystrihom a super zadockom ale napr moje spolužiačky su dokazom že aj ked sa obliekaju velmi prítazlivo tak nedaju kazdemu a chalan ich musí dobyjat
V Stepse som nikdy v zivote nebola a vzhladom na tu smotanku, co tam chodi, tam ani nikdy nepojdem. Cinema ci No.33 ci ako sa to teraz vola je relativne fajn, ked tak aj v Jamesone si viem zatancovat, ale to musim mat par rumov v sebe. v Trnave Monkey alebo hrozne dobre som si zatancovala v Relaxe, ale to bolo na Stefana, tak neviem, ci je to tam aj bezne take fajn, inak je Art vraj strasne fajn, ale tam som sa nikdy nedostala
@tasha5 tak v Arte mávajú aj pankáče koncerty a tí sú tiež často považovaní za spodinu a neviem kam by som ho mal smerovať, v TN mám obľúbený jeden podnik, Lúč, a kedysi staré Eso, ale to už dávno nefunguje... a celkovo neviem kam smerovať ľudí, ktorí túžia po disco, keďže také akcie fakt nemusím
Steps je to posledne miesto kam by som sla.. Chodia tam trencianske pseudo celebritky, ozrane neplnolete pičky a naivni hlupi šamponikovia. Ked steps tak radsej dole Pub, potom mozno Cinema ale to mas zase to iste, sami zasrani.. Dobre je aj Country a Jameson.
@tasha5 to neviem, bol som tam na dvoch koncertoch, nejaké crusty, grindy, metale a dosť sa mi tam páčilo... inak nie som z TN, len tam chodím rád na koncerty, resp. chodil som viac, ešte keď tam Generál zvykol koncerty robiť...
@tasha5 jeden kamoš, má prezývku Generál, inak menom je Robo, priezvisko neviem, proste zvykol v Ese, Boogiečku, alebo v Lúči robiť také alternatívnejšie akcie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@strangelady ty comaaaas s tn?
@Strangelady kde v laugu ? aj kolegyňa tam teraz išla robiť