stereotyp, vecne nenavideny stereotyp.....je tu niekto kto je uz po svadbe alebo ma uz deti? urcite ano ale...mate uz stereotyp?? po akej dobe ste si vsimli ze zazivate stereotyp?? ste s tym zmiereni alebo co s tym robite?
ja nie som ani po svadbe, ani deti nemam, ale stereotyp zazivam.. no nevnimam to ako nieco zle, pretoze radsej pokojny stereotyp nez kadejake vykyvy neistoty.
ak raz budem mať stereotypný vzťah budem veľmi rada. ak budem mať stereotypný život tak to už rada nebudem. mám pocit, že som stále unavená, rozlietaná, chcem veľmi veľa veci stihnúť naraz a potom nič nestíham. ale som šťastná. čiže by mi vyhovoval viac taký pokojný vzťah. ale zas pre ľudí, čo spolu chcú byť 24 hodín denne by určite ten stereotyp bol zlý. treba sa snažiť spraviť zaujímavý život a vzťah tam dať už len ako niečo, čo to privedie k úplnej dokonalosti a nie ako niečo prvoradé, kde keď prestane fungovať vzťah, tak sa zrúti celý život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov