@bress injekcie, tabletky či kožné prášky - je to jedno, vedľajšie účinky sa rátajú v dvojciferných množstvách a nezáleží na spôsobe - forme podania... vedľajšie účinky sú poniektoré íné len vzhľadom na pohlavie...
@bress ako u koho... sú frajeri kerí to berú "na tony"a nič, ale sú aj prípady kde to "frajer" chcel len skúsiť a nakoniec zomrel... ale vedľajších efektov je veľa, len je to ako pri fajčení - väčšinou sa to neprejaví hneť...
@bress nie osobne, ale poznal som človeka - puberťáka z mesta ktorí sa pichal často a "frajeroval" s tým... a nakoniec ani nie po 2 rokoch skončil v nemocnici z vážnymi zdravotnými problémami a doje.... orgánmi...
@elfer tak ked to nezvladol, zle kombinoval a samozrejme ak sa clovek vrhne napr. na inzulin, tak mozes uz po prvom pichu zomriet na sok. Toto je hlavne o tom,ze mladi chce byt velky silny, nevie jest, nevie cvicit, nevie davky, ide skusi a dojebe sa
@elfer ale podla mna cvicit len kvoli tomu, ze mat svaly a pri tom ho vobec to cvicenie nebavi nic, je zbytocne. Proste casto nic nevedia si neco precitaju, ze rychlejsie porastu a spravia chybu
@bress problem je ale v tom ze ked cvici tak si to odmaka a potom mu to vydrzi ... aj si dava nejake neviem co tak sa len nafukne a ak to prestane brat tak zas vyfukne .... pricom neverim tomu ze by mu tie latky mohli nejako prospiet...
mna osobne nebavi cvicit ... je to nuda ale potrebujem byt silny ... moj problem je iny lebo nesmiem byt velky (takze ziadne velke svaly... len vela posilovania vela strecingu a vela pohybu) iba silny ... aspon tak aby som svoju vahu dokazal na hrazde vytiahnut jednou rukou ... makam uz dost dlho .... nebavi ma to ale kym nedosiahnet tu svoju metu tak makat budem aj nadalej ....
myslim ze ide len o to ze ked nieco chces treba pre to nieco robit ... a nieje vzdy to najpohodlnejsie riesenie aj to najlepsie
@jozo100 steroidove maso neschudnes, teda ne, ze prestanes sypat a setko sa ti vygumuje, ale stratis tak 1/3 z pribraneho. a take 30%zvysenie vah... no nestes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mna osobne nebavi cvicit ... je to nuda ale potrebujem byt silny ... moj problem je iny lebo nesmiem byt velky (takze ziadne velke svaly... len vela posilovania vela strecingu a vela pohybu) iba silny ... aspon tak aby som svoju vahu dokazal na hrazde vytiahnut jednou rukou ... makam uz dost dlho .... nebavi ma to ale kym nedosiahnet tu svoju metu tak makat budem aj nadalej ....
myslim ze ide len o to ze ked nieco chces treba pre to nieco robit ... a nieje vzdy to najpohodlnejsie riesenie aj to najlepsie
ale viem ze brat steroidy je hrozna blbost uz len koli tomu ze z toho je clovek len velky tazky hrozne slaby a nepohyblivy ....