Nemáte náhodou mail na Moffata?
S kamošom mu potrebujeme dať tip na jednu pesničku, čo proste musí zapracovať do Doctora Who, lebo tam pasuje jak uliata....
Diky!
Už, už som chcel zavrieť prehliadač a ísť spať,ale keď som toto zbadal, tak mi nedalo...ešte jeden gif som jednoducho musel.... ...Ďakujem za pobavenie takto na večer
@octa nuž, je to pekné, lenže to by sa BBC a Moffat museli najprv trošičku pohrať s vecami zvanými "autorské práva".
A to by bolo o trošičku zložitejšie, než mať hudbu od M. Golda (ktorá je, mimochodom, úžasná, takže nevidím žiadnu Moffatovu možnú potrebu nahrádzať ju a komplikovať si život).
@octa hej, no, hodilo by sa to tam... alebo treba začať podnikať hon na Goldov e-mail, nech napíše niečo podobné a tvári sa, že je to výlučne jeho výtvor!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@tarassaco
Ono to pomerne pripomína this is gallifrey, až potom sa to vykryštalizuje na sky full of stars
@sechs gify sú super. Vďaka.
A to by bolo o trošičku zložitejšie, než mať hudbu od M. Golda (ktorá je, mimochodom, úžasná, takže nevidím žiadnu Moffatovu možnú potrebu nahrádzať ju a komplikovať si život).
Hej, to je zrejmé... Len to tam proste pasuje, tak sme začali podnikať hon na Moffatov e- mail.