Lebo u nas doma... to stale len bonboniery niekde zalozene ... cukriky a ine sladkosti v istej skrini... a odtial to nikdy nikto nevyberie, kedze to nie je jeho.
A potom kuknes na datum spotreby a ... hm zaciatok roku 2020...
Proste nestiha sa jest, resp. Kazdy je iba to co si sam kupi a to co ma rad... ostatne zostava založené... a asi to uz len vyhodiť...
To je dosť zle keď sa u vás vyhadzujú potraviny.. A napr pri niektorej čokoláde nevadí ze je po dátume spotreby.. Iba pri margarinovych to cítiť...a my to máme tak ze keď na čokoládu dostane niekto chuť tak sa pozri všetky čokolády a dezerty a vyberie sa ta s najkratsim dátumom a rozdelí sa pre všetkých... Ako fakt sa môže stať.. Ale fakt tiež ako píše jedna baba vyššie nechat čokoládu aby jej vypršal dátum spotreby a zistiť to neskoro to by bol veľký hiech keďže som strašný milovník čokolády
To, co dostanem a nemam rada, hned rozdam. Vlastne aj to, co mam rada, rozdavam. U nas v praci sa totiz zje uplne vsetko A tie sladkosti, ktore mam rada a kupujem si ich cielene, zjem do par dni od nakupu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A potom kuknes na datum spotreby a ... hm zaciatok roku 2020...
Proste nestiha sa jest, resp. Kazdy je iba to co si sam kupi a to co ma rad... ostatne zostava založené... a asi to uz len vyhodiť...