informacia pre HATEROV!!! učim sa ..... a všetkym čo mi veria dakujem ...... ale bojim sa toho ze prepadnem nemate nieake rady ako zrobit mini tahaky alebo niečo take ??
pre idiota kazdy idiot !!!!!!! ..... a mimochodom som chory asi tri mesiace som bol v kuse v nemocnici ale to vam tu nebudem rozoberat ... bol som od pol roka mozno len dva mesiace v skole a som to odflakoval lebo som si radsej uzival zivot .... a v skole tie kur*y vobec neberu na mna ohlad hlavne triedna co ma uči matiku a fyziku ... dala mi aj zato petky ze som nebol na teste !!!
Prepáč ale ja by som sa hanbila a ty sa tu s tým chváliš?
Zdravý rozum vraví, že ked si sa spamätal až teraz, tak s tým začneš rýchlo niečo robiť a nie o tom zakladať debilné fora, ktoré ti nijako nepomôžu... ked ti sem napíšeme že sa ti to nepodarí, vykašleš sa na to úplne?
chlape, vela ludi sem ti dobreho proste nedopraju .... ludsky kktizmus najdes vsade a toto forum neni vynimka !
osobne ti radim, dat vsetko do toho a skusit to dobojovat aj s odratymi usami , a ak sa nepodari, tak co ???! zrutil sa svet ?! ten jeden rok si zopakujes vnajhorsiom a aspon budes vediet ako sa predoslim chybam vyhnut
@laci505 aha, keď si bol v škole tak si si užíval a keď si bol v nemocnici tak si na učenie sral a pritom si mal kopu času sa učiť. Určite si na tom nebol tak zle, aby si sa ani učiť nemohol. Majú brat ohľad za to, že aj tie dva mesiace čo si bol v škole si sa flákal? Najprv by si sa mal pozrieť na seba a nežiadať od niekoho, aby na teba bral ohľad ak v čase keď si bol v škole ty tak si na to kašľal a podľa tvojich slov si si užíval život. Tak si ho užívaj ďalej keď budeš opakovať ročník.
v polovičke mája tu napíš, že máš 9 pätiek a že ako to opraviť trošku skoro si sa zdohadal... inač ani neviem prečo si toto fórum zakladal keď jediná vec, ktorú ti každý poradí je, že sa choď učiť, ale ty si radšej budeš užívať život takže...
keď si predstavím, že ja v tvojom veku som už zarezávala na gympli v prvom ročníku Ale myslím, že opraviť sa dá naozaj všetko keď sa budeš naozaj snažiť a každú hodinu sa budeš hlásiť alebo sa s ňou porozprávaš o tom, čo by si mohol urobiť pre to aby si neprepadol.
Na druhú stranu si písal, že ti dala 5ky aj keď si nebol v škole. Myslím, že to je proti školským pravidlám (niekto mi to niekedy spomínal čiže over si to niekde inde a tým by si mohol vynulovať aspoň niektoré z tých 5). Takže sadaj za tie knihy a drv sa až sa ti bude pariť z hlavy. Na užívanie života máš čas neskôr, choď na lahkú strednú a môžeš si užívať ale myslím že používať slovné spojenie ,,užívať života" na základke keď si ešte ani ten deviaty ročník nedoštudoval je trochu priskoro.
Ešte jedna rada do života. Keď si za celý školský rok dva mesiace v škole tak to kurnik neber nalahko a aspoň na tie dva mesiace zaber. Myslím, že to je minimum času.
A nazáver aspoň k tým ťahákom. To by som neriskovala. Ak ti nájde ťahák tak si skončil a môžeš si už len pískať na komisionálky.
opraviť??? preboha a ako si to chceš opraviť?? 9 petiek?? drahúšik, na to rovno zabudni.. z tej fyziky možno ešte nejako, ale matematiky... pochybujem, ale možno sa mýlim... ty sa len modli (hoci v Boha neverím) !! a uč sa, uč sa, uč sa..
@laci505 jasneee urcite ti daju nejaku sancu na opravu no ale to sa musis naucit uz fakt poriadne ... poznam z vlastnej skusenosti tiez som tak prepadal z matiky
dúfam, že vieš že koncoročné ôsmacke vysvedčenie je najdôležitejšie pre strednú školu. A zaujímalo ako moc musí byť človek drbnutý, aby v 8. ročníku na základke mal takéto známky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
aký má, doboha, význam táto diskusia?
si sa prišiel pochváliť, že si kokot alebo ako?
určite sa ti to bude dobre opravovať, ak namiesto učenia budeš oxidovať na internete
Zdravý rozum vraví, že ked si sa spamätal až teraz, tak s tým začneš rýchlo niečo robiť a nie o tom zakladať debilné fora, ktoré ti nijako nepomôžu... ked ti sem napíšeme že sa ti to nepodarí, vykašleš sa na to úplne?
sa aj vnímaš, keď píšeš?
osobne ti radim, dat vsetko do toho a skusit to dobojovat aj s odratymi usami , a ak sa nepodari, tak co ???! zrutil sa svet ?! ten jeden rok si zopakujes vnajhorsiom a aspon budes vediet ako sa predoslim chybam vyhnut
good luck budes ho potrebovat ^ ^
@16 päťky*
@22 nie je*
inak @19
Na druhú stranu si písal, že ti dala 5ky aj keď si nebol v škole. Myslím, že to je proti školským pravidlám (niekto mi to niekedy spomínal čiže over si to niekde inde a tým by si mohol vynulovať aspoň niektoré z tých 5). Takže sadaj za tie knihy a drv sa až sa ti bude pariť z hlavy. Na užívanie života máš čas neskôr, choď na lahkú strednú a môžeš si užívať ale myslím že používať slovné spojenie ,,užívať života" na základke keď si ešte ani ten deviaty ročník nedoštudoval je trochu priskoro.
Ešte jedna rada do života. Keď si za celý školský rok dva mesiace v škole tak to kurnik neber nalahko a aspoň na tie dva mesiace zaber. Myslím, že to je minimum času.
A nazáver aspoň k tým ťahákom. To by som neriskovala. Ak ti nájde ťahák tak si skončil a môžeš si už len pískať na komisionálky.
"Pane Lorenc, uvezu to?"
a teraz k tvojej otázke...
Ako do piče máme vedieť či to stihneš?!
dufam ze si prepadol