Ak chceš, tak áno. Mimochodom raz mi známa vravela, že je normálne, že v prvom ročníku na dennom sú aj ľudia okolo 22 rokov, buď sú na tom podobne ako ty, že sa rozhodnú študovať neskôr alebo odídu zo školy, kde chodili predtým.
len chod,aj moja teta isla dokonca v 30-tke a po vystudovani zmenila dokonca profesiu...bola detska sestra a teraz pracuje v personalnej agenture...takze smelo do toho
@Ivanka007 prečo nie veď študovať môžeš v každom veku hlavne ak sú na to prostriedky tak jasné choď. Ver či nie ale ja som sa na priímačkách stretol so ženami vo veku 30 a viac rokov ba jedna tam tuším bola a mala 46 rokov ak sa to jej oplatí ešte tak prečo by si nemohla ísť ty. Ja si osobne myslím že na školu nie je nikdy neskoro a hlavne čím skôr zistíš že nato máš a že chceš sa posunúť na ďalšiu intelektuálnu úroveň tým lepšie pre teba. Veľa šťastia teda prajem.
Podotkol by som pre všetkých v ankete že VŠ hlavne nie je pre všetkých to by si mala väčšina dnešnej populácie uvedomiť(a hlavne tí ktorý na strednej to flákajú a prechádzajú len s božou pomocou) lebo to nie je stredná škola kde vás ťahajú za ruku k maturite a potom s odretými ušami prejdete a je to, tak na to rýchlo zabudnite lebo maturita je oproti skúškovému obdobiu na VŠ len prechádzka ružovým sadom a nie náročná skúška! No ale hlavne záleží aj od VŠ to je tiež pravda. Len náročná vysoká škola je dobrá lebo tam skončí málo študentov čiže o super platené zamestnanie nemáte núdzu a si myslím že ekonómov a právnikov už je dosť.
myslim, ze ano. ale od 26 rokov myslim platis okolo 20tisic na rok takze asi ked budes tretiacka az piatacka, bude ta to nieco stat. a rodicia maju povinnost zivit ta do dovŕšenia 25.roku zivota. cize ak nemas podporu rodicov, denne studium sa nebude dat zvladat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Takže až taká výnimka nebudeš.
a jeden môj kolega má teraz 23 a je prvák
Davaj het! potom sa ti už nebude chcieť, i mne sa veru už veľmi ani nechcelo
Ale som rád, že som tam
v pohode podla mna, clovek omladne
Podotkol by som pre všetkých v ankete že VŠ hlavne nie je pre všetkých to by si mala väčšina dnešnej populácie uvedomiť(a hlavne tí ktorý na strednej to flákajú a prechádzajú len s božou pomocou) lebo to nie je stredná škola kde vás ťahajú za ruku k maturite a potom s odretými ušami prejdete a je to, tak na to rýchlo zabudnite lebo maturita je oproti skúškovému obdobiu na VŠ len prechádzka ružovým sadom a nie náročná skúška! No ale hlavne záleží aj od VŠ to je tiež pravda. Len náročná vysoká škola je dobrá lebo tam skončí málo študentov čiže o super platené zamestnanie nemáte núdzu a si myslím že ekonómov a právnikov už je dosť.