Dnes nám slovenčinárka priniesla opravené písomky a v nich nám viacerým neuznala odpoveď, ktorá bola ako som aj po pátraní v KSSJ zistila, správna. Na konci hodiny som sa jej na to spýtala a ona mi povedala že to tak nie je. Pokračovanie v prvom komentári
Vtedy som to však ešte nemala ničím overené tak som sa nechcela hádať predsa len je ona slovenčinárka tak by to mala vedieť lepšie. Takže otázka je či sa myslíte že sa mi oplatí sa s tým za ňou vrátiť aj s argumentom a presvedčiť ju nech mi to uzná. Ten bod by mi totižto zmenil známku o stupeň k lepšiemu len neviem či to stojí za to že si ju možno poštvem proti sebe. Je už staršia a nemyslím si že patrí k ľuďom čo si príznajú chybu.
Uvazuj z dlhodobého hľadiska. Síce si v prave, dotyčná ti ukrivdila a môže ti to pomôcť ale na druhej strane sa môže stať že si na teba zasadne(neviem aku povahu ma tá učiteľka).
Čiže ak ti to zato stojí a ak si na teba zasadne ustojis to choď do toho.
ja som zastanca toho, ze ucitelia sa nemaju nechat drzat v tom, ze su nedotknutelni a maju pravdu len preto, ze su ucitelia.
normalne povedz tatkovcom, nech zavolaju do skoly a potom dohodni stretko v riaditelni, kde budete vy, ucitelka a riaditel a odprezentuj, preco mas pravdu a preco by si mala mat o stupen lepsiu znamku. sedenie na tebe od ucitelky zarucene, ale stoji to za to, ze ju naseries
@hoperpohroma no neviem až také dôležité to zas nie je a ja si veci nikdy neriešim cez rodičov pokiaľ to nie je nutné a doteraz to nikdy našťastie nebolo.. Ja za ňou normálne pôjdem a poviem čo som zistila, myslím že proti pravopisnemu slovníku nemôže nič povedať a zasadnúť si na mňa len za to že chcem spravodlivosť tiež nemôže teda aspoň by nemala
za pravdu si stáť, ale za akú cenu? chceš mať viac lepšiu jednu známku, ked sa teraz už vôbec známky ani neriešia... alebo chceš riskovať a hádať sa so staršou pani, ktorá si pravdepodobne aj tak bude stáť za svojím, a celkom možné, že aj tak ti známku nezmení? Môžeš sa rozhodnúť jej to povedať, lebo pravda sa má vedieť, alebo sa môžeš rozhodnúť, že pravdu budeš poznať ty... ak ti ide len o známku, nerieš známky, tie sú v skutočnom živote nepodstatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Inak si v maturitnom ročníku teraz?
Čiže ak ti to zato stojí a ak si na teba zasadne ustojis to choď do toho.
normalne povedz tatkovcom, nech zavolaju do skoly a potom dohodni stretko v riaditelni, kde budete vy, ucitelka a riaditel a odprezentuj, preco mas pravdu a preco by si mala mat o stupen lepsiu znamku. sedenie na tebe od ucitelky zarucene, ale stoji to za to, ze ju naseries