nejaký rady ako sa čo najskôr naučiť stojku.. nejde mi ani taká tá o stenu, bojím sa aj odraziť zo zeme a nohy mi nemá kto držať.. už sa cítim zúfalo, vopred ďakujem každému čo poradí.. musím sa to naučiť
musíš sa v prvom rade prestať báť A potom vnímaj čo robíš keď ideš o stenu, jednou nohou ťaháš druhou tlačíš a intenzitu toho výhupu proste potom vypiluješ časom aby si ani stenu nepotrebovala.
Toť asi všecko čo viem poradiť, ale ten strach ti v tom najviac bŕani podľa mňa.
@candy36 a akýže máš ty problém, keď mi závidíš ? To, že mám malé problémy neznamená, že nemám veľké. Toto je ale problém, ktorý musím riešiť, chcem riešiť a preto ho aj riešim.
strach je veľmi mocná zbraň najlepiše je si povedať, idem spraviť stojku, ššvihneš nohy, jebneš o stenu a hľa stojka a druhý krát na to nebudeš myslieť.
Prestaň da báť.. viem aké je ťažké prekonať strach ale pri tomto sa nemáš moc čoho báť hlavne musíš mať silu v rukách a vedieť spevniť celé telo..
Ja sa teraz učím chodiť po rukách tak mi drž palce
Maj vystrete ruky cca na sirku ramien q jednoducho ju sprav o tu stenu,ale daj sa od nej rukami cca 15-20cmaby si nahodou neprepadla...zaklad je vediet sq na tych rukach udrzat...btw,dopomoc ti bude na nic....toto sa musis sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Toť asi všecko čo viem poradiť, ale ten strach ti v tom najviac bŕani podľa mňa.
a skús sa najprv naučiť stojku na hlave/predlaktiach
@1 ďakujem
@2 hej strach je najväčší problém zjavne..
Spadnúť môžeš len na zem, nemáš sa čoho báť.
Ja sa teraz učím chodiť po rukách tak mi drž palce