Hrávate stolovky? Ak áno aké, v akom počte a taktiež čo to je za druh (Board game, Table top, Pen and paper RPG, CCG, Karty, nejaká zvláštna kombinácia...) - jednoducho to popíšte aby bolo jasné o čo ide.
D&D je klasika keď som prečítal prvé vety tak som ti to chcel odporučiť lebo lepšiu hru ako stolovku fakt nepoznám Veľmi podobné ma však dlho bavili aj textové RPG na internete formou rôznych fór... niektoré najlepšie fóra sú fakt kvalitné ešte aj v súčasnosti (myslím konkrétne CZ/SK)
@johnsnow no tak ono je toho veľa čo je dobré na stole, od stratégií ako je GoT, alebo iné charakterovo ťažké hry ako Battletar Galactica to sú také dve čo by som rád zahral...
ale tak DrD je pecka a chcem si zohnať aj nejaké viac sci-fi RPGčky... momentálne hrám u kamaráta Hraničiara ktorý je úplne neskutočne vymakaná postava s vrstvami charakteru a okrem toho, že je to neskutočný asshole, tak je zároveň aj romantikom a je to fakt pecka hrať to v tom svete na takmer všetky strany
@dogyno to je super Ja som hrával D&D s kamarátmi keď som bol mladší a to boli väčšinou starší kamaráti ktorí ma to fakt naučili, lenže odkedy sme sa presťahovali som si nenašiel partiu zrovna na toto... mám iba pár známych s ktorými hrávame MtG v jednom bare
Osadnikov mam najradsej. A potom antimonopoly. A urcite by sa mi pacili aj hry ako wow, civilisation atd ale nemam to s kym hrat. A tiez sa mi paci aj wow tcg ale tiez to nemam s kym hrat
@johnsnow skôr vec mechaník... alebo princípov hry v tomto prípade... pri MtG mám 2 problémy, kupovanie mačky vo vreci a aj ten resource systém... jedno žerie peniaze a druhé čas
@dogyno karty sa dajú kúpiť aj cielene online najlepšie decky ktoré som si staval mám zložené aj z kariet ktoré som nakúpil cielene cez internet... a niekoho to napätie keď otvoríš booster pack možno baví xD
@johnsnow je to možné... mňa skôr baví tvoriť príbehy, či už ako postava, alebo ako Game Master... napríklad dnes sme si zahrali tak fajne od 15tej... do 7mej ráno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale tak DrD je pecka a chcem si zohnať aj nejaké viac sci-fi RPGčky... momentálne hrám u kamaráta Hraničiara ktorý je úplne neskutočne vymakaná postava s vrstvami charakteru a okrem toho, že je to neskutočný asshole, tak je zároveň aj romantikom a je to fakt pecka hrať to v tom svete na takmer všetky strany
ja som si pod tym predstavil, ze ci htam karty, clovece, ponopoly..... uz som stary.. (
a nerada hrám Slovensko a Európu, vďaka @ssak ...