Neviem či sa tu už takáho diskusia omieľala....ale chcela by som poradiť....,že kam na stomatológiu? Ak s tým má niekto skúsenosti....neviete či je fyzika potrebná?Alebo ešte nejaké užitočné informejšn diky
ahoj, ja som na medicine v Prahe, konkretne na 1.LF UK U nas na prijimackach bola aj fyzika, potom v prvaku predmet Biofyzika - ale myslim si, ze to je tak vsade...
fuha toto som netusila, ze na stomatologii je potrebna aj fyzika... A urcite tu takato tema nebola inak, ja by som si myslela, ze normalne na lekarskej fakulte...hmm. Ale ja uz asi zacnem verit vsetkemu, vraj na biologiu chcu zaviest aj povinnu matematiku, tak neviem ze ci to teda ozaj bude. Ja som sa tomu nastastie uz vyhla
ze matematiku???no tak to som prekvapenáá uf čožee? myslela som ze matematické časy už pominuli ...ale dúfam, že to tak nebude no tá fyzika...to su aj prijímacie skúšky?
ja by som sa rada opytala niekoho,kto studuje stomatologiu,ci je to velmi tazka skola..teda viem ze urcite to nie je prechadzka ruzovou zahradou..ale v porovnani s niektorymi dalsimi skolami.a este ako je to s dlzkou studia..dakujeem vopred za odpoved
@ivka007 dlzka studia je 6 rokov a je to velmi tazka skola, co som pocula a ved je to medicina..to mas jednu z najtazsich skol..ale musi ta to bavit..ak to chces robit len preto ze zubari dobre zarabaju tak neviem no..
jj viem ze je to medicina..len som pocula take nazory ze to nie je az take nerocne..no urcite by som to nerobila iba pre peniaze..len tak uvazujem co by som mohla robit pretoze nejakym takym smerom by som sa pravdepodobne chcela uberat..
neviete mi niekto povedat co je pravdy na tom ze do prahy beru bez skusok decka svybornym priemerom?neplati to len pre obyvatelov ceskej republiky?dakujem
Ahojte, čítala som si skoro všetky komentáre a dosť veľa mi to pomohlo. Keďže aj ja som z tých čo napadlo ísť študovať stomatologiu, chcela som sa opýtať, či niekto nemá podklady na prijmačky zo stomatologie pripadne tie otazky 3000 co kolko ich je...... a ci nevie kde by som mohla ich mohla po pripade zobret. mimochodom chcel aby som ict do BA na komenskeho. Ďakujem vopred
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale ja by som sa chcela opytat..lebo mne niekto vravel ze sa tam robia aj talentovky z kreslenia a modelovania..tak ci je to pravda