Myslis, ze ked sa ti to podpise 20tisic ludi, tak zrazu zmiznu uzivatelia, ktory maju take problemy?
Ono je to este dobre na to, ze je tu 47tis uzivatelov, proste kazdy ma svoje problemy. Ak je to prave to, ze sa zalubil, tak preco by si o tom nepodiskutoval? Ked tam nechces ist, tak tam nechod, to je vsetko...
No ja chapem ak sa niekto zalubi lenze ide oto ze tie temy sa viac ako duplicituju nie?Vydel som tieto temy sto krat.A furt tam niekdo bez toho aby cekol stare da to iste a viem ze niesom sa komu to vadi nehajme nech sa ludia prejavia nie?SLOBODA PREJAVU
No a co ze to ti ludia pisu? Ved sme na fore, ktore nesie titul "Diskusne forum, kde mozes diskutovat o vsetkom" (Co sice nie je pravda, ale v pohode) tak nikomu nemozes odopriet pravo zakladat take diskusie..
Zemina pozrime sa na to cisto teoreticky preco nemozem zakazat?Teoreticky zijeme v demokracii to je sebecka vlada vedsiny ak nevies takze mozme demokraticky rozhodnut nie?
Onlyyourlove - preco by si ich rusil ? maju snad nejaky zly vplyv na psychiku ostatnych ? tento portal je sj pre tych 13-rocnych ktori sa zalubili do niekoho s kym chodi jeho (jej) kamarat(ka), nielen pre tych ktori zdielaju tvoje problemy. To ze sa ti niektore temy nepacia beriem, aj mne z nich niekedy pride smiesno, ale pre autorov su to seriozne aktualne problemy, tak preco by si ich rusil ? to je az taka namaha ich preskocit ?
a na margo duplicitnych tem, toto nieje odborna poradna, nemozte cloveku hodit do xichtu, ze uz tu take bolo a povedat mu ze ma "najst podla schemy podobny problem", oni chcu citit ze ludia riesia ich vlastny, jedinecny problem a ze niesu vsetkym ukradnuti, mozte im odporucit podobnu temu ktora tu uz bola a z ktorej mozu cerpat, ale nie ich za to bicovat...
No takto kto povedal bicovat?hm?Ale mne to leze uz na nervy videt te iste temy kolkokrat aj ot toho isteho vsak kuva kde je potom logika?Ale vasa vec mne je to tu maximalne nahaku trapny net trapne zalezitosti a este trapnejsi ludia co tu riesia svoje problemy blee je mi zvas do smiechu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Myslis, ze ked sa ti to podpise 20tisic ludi, tak zrazu zmiznu uzivatelia, ktory maju take problemy?
Ono je to este dobre na to, ze je tu 47tis uzivatelov, proste kazdy ma svoje problemy. Ak je to prave to, ze sa zalubil, tak preco by si o tom nepodiskutoval? Ked tam nechces ist, tak tam nechod, to je vsetko...
Ale zmysel zivota moze zostat...ved je tu o tom aj samostatna tema
no na druhej strane suhlasim aj s Mayom
a na margo duplicitnych tem, toto nieje odborna poradna, nemozte cloveku hodit do xichtu, ze uz tu take bolo a povedat mu ze ma "najst podla schemy podobny problem", oni chcu citit ze ludia riesia ich vlastny, jedinecny problem a ze niesu vsetkym ukradnuti, mozte im odporucit podobnu temu ktora tu uz bola a z ktorej mozu cerpat, ale nie ich za to bicovat...