stopovala som každý deň cez letné.. až dokým mne a kamoške nestopli dvaja Turci (alebo dačo také) s BA eSPéŽetkou, ktorý nevedeli slovensky ani anglicky... jediné čo sme im rozumeli bolo že hovorili niečo o Rotterdam-e (Tam sú kur*y) ... takže mne už začalo riadne lepiť .. ja som sa celú cestu držala tej páčky na otváranie dverí... PRE ISTOTU ... Kamoška sa pekne usadila .. ešte aj Pás si dala... a upravila vlasy ... zlom sekundy a naspäť ich rozdrbala.. lebo započula opäť Rotterrdam... a už jak sme vystúpili... normálne som si tak zavrieskala.. už úff... a smiali sme sa... .. od vtedy nestopujem... bez chlapca alebo keď nie sme 3
no nie zatiaľ a ani to nemám v pláne ,ale niekedy s kamoškami len tak srandujeme ,že budeme stopovať ,nech nás niekto zvezie ale nikdy by soim to neurobila ..mňa našťastie má kto odviezť vždy
len raz ale uniesol ma uchyl a chcel ma zviazat a znaslnit nastastie som pouzil moje levitacne schopnosti a prelevitoval som cez velku priepast a tak som mu usiel
Nie, ale ako skolak som zastavil vojensku oplachtovanu Pragu V3S ... ale to sme chceli prejst rano cez cestu (do skoly) a to som bol macher ... ine auta civilne by sa neunuvali zastavit a cez cestu kde nebol ziaden prechod by sa skupinka decak nedostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
..kvak..