Vzdy chodim peso, ked nejde autobus a je to do 7 kilomentrov.. Ak je t oviac, vatsinou sa na planovanu akciu vykaslem a zavolam, ze mi nejde autobus, pripadne brnknem mame, ktora dezertuje z roboty a ak je to nieco dolezite, pride po mna a zavezie ma 8)
stopovala som len raz a aj to bolo z nudze ..proste sa nedalo inac (ale nebola som sama)..a uz nikdy viac..ked som videla tie pohlady niektorych ludi..no uz nikdy ...stacilo mi...
stopujem, často, baví ma to, je to môj spôsob cestovania, nie preto, že by som chcela ušetriť na cestovnom /hoci aj to/, ale hlavne preto, že tak spoznám veľa ľudí, dozviem sa mnohé a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
odvtedy ani keby kľačali na vozovke, raz som jednej spomalil a bežala za mňou, potom som pridal, hehehehe.
a chodím autobusom, občas pešo na krátku vzdialenosť, ak sú vhodné podmienky
extrémne ma to baví.
stopujem už 5 rokov a pohoda lahoda
@milos111 raz to aj mne jeden spravil, či nie ty..
stopom som siel len raz z chaty, ked boli natrieskane autobusy z festivalu a uz aj taxiky boli tak preplnene, ze sa nebolo ako dostat domov.
A keď sa môžem odviezť inak, na čo stopovať.