Podľa zákona máš právo odstúpiť od objednávky do 7 dní od doručenia. Keďže tebe to ešte ani doručené nebolo, tak sa im ozvi čo najskôr, nech to ani neposielajú zbytočne. Potom ti musia podľa zákona vrátiť peniaze bez zbytočných odkladov, najneskôr však do 30 dní.
@loveistheanswer písala som im mail poobede,ale ako vidno,majú tendenciu aj odpísať plus som im volala pred polhodinou a mala som smolu,lebo ordinačné hodiny na linkách sú len do 20:00,preto sa pýtam
@lucina223 Podľa mňa tam určite niečo také je, ale ak to nestihneš a tú vec ti už pošlú, do 14 dní to môžeš vrátiť bez udania dôvodu a vrátia ti peniaze.
@lucina223 vieš, toto je zvyk vytvorený v reálnom svete, kde je často jednoduchšie spýtať sa kamarátov ktorých máš poruke, než nejakých neznámych v neznámej firme ktorí sú neviem kde. internet takto nefunguje, na internete máš instantne poruke hocikoho kto chce byť dostupný, a v takejto firme na 100% je niekto kto dostupný chce byť, stačí nájsť link "Kontakt" a kliknúť naň.
7 pracovnych dni je na vratemnie tovaru kupeneho cez internet bez udania dovodu , ale na vlastne naklady im tam musis ten vyrobok poslat,doviiezť , toť vše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.alza.sk/kontakt...
bol vpravo dole v záhlaví, volal sa "Kontakty", nemáš za čo