určite nejaké tie Silent Hilly, Doom 3 nemal síce nejaký zmysel, vlastne nech si ho hľadá každý kde chce...ale atmosféra bola dobrá, Cold Fear bola asi najmrazivejšia hra čo som hrau, a starý dobrý Alien vs Predator alebo F.E.A.R. boli tiež celkom fajn...
@bentley Ono je to haluz ale ani ja sa nebojim ist vencit psa v noci do vinohradu, no keby mam ist tu istu trasu bez psa asi by mi lepilo Asi mu doverujem ze by ma tam nenechal
Starý dobrý Slenderman
Alebo ak sa ti to zdá malo strasidelne, skús jeho frajerku Slendrinu, to ked som prvý krát hrala na kamoskinom mobile, tak som najprv zaziapala, potom sa desať minút klepala a potom sa smiala na vlastnej debilite
Kamoška si na to zvykla, ale ja som to už potom nehrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
jedine coho sa bojim je vyska. ked mam prejst pesi po moste SNP z petrzalky do stareho mesta tak sa bojim jak maly chlapec
Alebo ak sa ti to zdá malo strasidelne, skús jeho frajerku Slendrinu, to ked som prvý krát hrala na kamoskinom mobile, tak som najprv zaziapala, potom sa desať minút klepala a potom sa smiala na vlastnej debilite
Kamoška si na to zvykla, ale ja som to už potom nehrala