heh, sa chcela len pochvalit ze ide do londyna a dokonca letecky podla mna ... to je jak ked si dakto pyta "radu" lebo si ide kupit zrkadlovku ... sorry, ale ja z toho nemozem ... kazdy koho poznam, aj koho osobne nepoznam sa tesi ak dakde leti, lebo je to bomba pocit, zazitok neviem co .... uz keby sa naozaj bala, tak ci boha, neletim a ozaj pojdem autobusom, ved do londyna nechodia roztrepane karosy a urcite sa to da pohodlne prezit, amen
podľa mňa je to v pohode..ale ja celkom nemám strach, raz sme pristávali vo Schwechate za úplne hrozného počasia (snehová metelica) a pristávali sme na dva krát a jeden ujko vedľa mňa sa strašne potil a díval sa do okienka neustále, čo mal taký strach na neho teda nikdy asi nezabudnem, aký bol červený a spotený
@deeo neviem, je žena, asi ukľudniť... matka tiež keď prvý krát mala ísť lietadlom tak sa bála a stresovala - strach z výšky + že lietadlo spadne, whatever
nič to nie je pokiaľ nemyslíš na to ako vysoko lieta a že môže spadnúť
ja čo som prvýkrát letela tak ten výstup sa mi páčil sedela som tak že som mala super výhlad na krídlo , potom už tie tri hodiny sedieť na mieste ma nebavilo
a triasla som sa vždy ked ho myklo
a zas budem musieť naň sadnúť, no radšej by som šla lodou
cozeee ja ked som mala ist 1. krat lietadlom tak som bola neskutocne excited a nevedela som sa dockat je to uplne fasa zazitok letiet lietadlom podla mna hlavne to stupanie a klesanie, proste bomba.. a ani mi nenapadlo ze by to lietadlo mohlo spadnut alebo co
ja ked som mala prvy krat letiet, tak ma frajer totalne prestrasil, ze aky je to hnusny pocit, samozrejme mi povedal o niekolkych leteckych katastrofach a tak ..samozrejme moj strach a stavy zdokumentoval
pointa : neboj sa, lietanie je super, aj zaciatok,ked mega zrychlis, je to jak na kolotoci neboj sa nicoho a uzivaj si jedine co je neprijemne trochu je jak bude lietadlo klesat, ale da sa to prezit
Jediné zaujímavé na lietadle je štart a pristávanie. Celý čas som sa nudila. Vskutku som mala vtedy prvý let, ale predstavy som mala krajšie. Nevadí no, ale aspoň to máš rýchlejšie.
A ničoho sa neboj.
Jak píšu vyššie, hoci sa pár nehôd stalo, stále je letecká doprava najbezpečnejšia.
@janushka189 Tak daj na iný spôsob cestovania. Bude to možno dlhšie trvať, ale aspoň si tu cestu vychutnáš a nebudeš tam zvádzať nejaký boj so strachom
@janushka189 nebud hystericka.. to je ako byt na kolotoci co tu uz niekto spominal.. aa ze vysoko?? pozries sa dole a co vidis?? to iste.. zem.. tak je jedno v akej vyske to.je ja tiez mam strach z vysok.. ale v lietadle som nemal.. ked to startovalo nasli sa aj ludia co buchali a kricali "pridaj!! pridaj!!"
neboj sa.. je lietam 4-6x ročne... a aj ja mám vždy takú "nervozitu"pred letom.. ale ak sa ti má niečo stať,tak sa ti to stane aj keď budeš schovaná v protiatómovom kryte kilometer pod zemou.. zadusíš sa na kôstke od čerešne alebo niečo
@salora nehovorim, ze to nie je mozne, aj ked pre mna osobne je to nepochopitelne ... predsa, ak mi je sudene zomriet, nemusim letiet, zastihne ma to aj doma ... a inac ten pocit ked sedis vo velkom jete a zrychluje pri starte, moc fajneeeee
Nooo. Keby som Ťa chcel ešte viac rozhodiť, napíšem že : zmier sa so smrťou a budeš OK... Ale To asi nechceš...
Tu píšu, že je 2x pravdepodobnejšie, že vyhráš v lotérii, ako to, že spadne lietadlo (možno keby odlietalo z Indie tak je pravdepodobnejšie, že ho unesú akože spadne )
@janushka189 ja sa bojím lietať, ale lietadlom chodievam, a vždy keď niekam letím tak si predtým kopnem dve vodky na letisku, a potom sa v lietadle udržujem ale bacha, ak je človek moc opitý tak ho na palubu nepustia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
alebo si daj dake prasky a este pred startom zaspi
ja čo som prvýkrát letela tak ten výstup sa mi páčil sedela som tak že som mala super výhlad na krídlo , potom už tie tri hodiny sedieť na mieste ma nebavilo
a triasla som sa vždy ked ho myklo
a zas budem musieť naň sadnúť, no radšej by som šla lodou
-len sa nebojte, ešte sa nestalo, aby sa lietadlo nevrátilo na zem...
ja lietanie milujem najviac na svete a akurat som vcera premyslala nad tym ze som tento rok este nikam neletela a som z toho smutna
no keď si mam vybrať či cestovať cely deň alebo dve tak to radšej skusim prežiť 2 hodiny...neviem si predstaviť obsedieť tolko hodin na sedačke
pointa : neboj sa, lietanie je super, aj zaciatok,ked mega zrychlis, je to jak na kolotoci neboj sa nicoho a uzivaj si jedine co je neprijemne trochu je jak bude lietadlo klesat, ale da sa to prezit
ja by som sa desne bál pri mojom "šťastí"
A ničoho sa neboj.
Jak píšu vyššie, hoci sa pár nehôd stalo, stále je letecká doprava najbezpečnejšia.
2. Pozri nejaké videa, kde z lietadla po nehode neostala ani čierna skrinka ....Nemáš začo
ja sa ani nebojim toho že padne ale tak mam strach z vyšok celkovo a že ma tam chyti nejaky panicky strach nezvladatelny
Tu píšu, že je 2x pravdepodobnejšie, že vyhráš v lotérii, ako to, že spadne lietadlo (možno keby odlietalo z Indie tak je pravdepodobnejšie, že ho unesú akože spadne )
» www.lietadla-vrtulniky.estranky.cz/clanky/strach-z...
Tak nebooj
hej to vravia viaceri že dať si na uvolnenie ale zase aby sa človek nedovracal z toho potom