Strach ze smrti je jeden z nejúčinnějších donucovacích prostředků. Lidé se bojí o život a potom udělají, to co se jim přikáže. Jenže smrt neexistuje. Člověk má mnoho energetických úrovní a smrtí přijdete pouze o fyzické tělo. Další energetická těla funguj
Hej často sa nad tým zamýšľam. A práve nad týmto astrálnym putovaním... ...práve preto, že sa bojím smrti. Ale strach je len výmysel, výplod našej fantázie.... No to je nadlho
@natall147 je to blud, zomries a hotovo ... to len ludia si naivne hovoria ze nieco bude potom, lebo sa boja ze nebude nic .... kedze nic nebolo pred tvojim narodenim, nebude nic ani ked zomries
@natall147 čoby ni.preto že mas svetlu fotku..ale nos a usta aj tvar tváre taky isty ..a to čo mas v profile je aj tak stara fotka ..jej to pošlem more tvoj profil nak sa zasmeje
Blíži sa veľke "varovanie", predzesťou sú, zemetrasenia, tornáda, záplavy, ohne ....tento čas sa blíži......
ľudia nechcu veriť, že existuje ON Boh Stvoriteľ, museli by sa vzdať svojho života plného nerestí, egoizmu, nadvlády ......
všetko je napísané v Biblii, zjavenia vo Fatime, Medžugori, samotné posolstvá napr. vizionárky Márii *Božieho milosrdenstvá v Írsku nás dennodene varuju a Sväta Trojica prosí, aby sme sa zmenili k lepšiemu........
ľudia to beru na srandu, vyhovuje im stav v akom hriešnom spôsobe nažívajú.....nie je im nič sväté......
Druhy príchod *Ježiša Krista na zem, ktorý bude nasledovať po veľkom "varovaní" urobí koniec všetkému Zlu vo svete, bude súdiť živých i mŕtvych....
@zajkousko len dúfam že si zarytí kresťan (veriaci) a nerobíš si z toho srandu.
inač je to blud. Ak by to bola pravda tak nikto nezomiera, lebo by sa vracal naspäť do svojho tela. (tak by mala fungovať astrálna projekcia) cez zlatú nitku by duša znovu našla telo. Lenžeee nestalo sa to nikdy (jedine ak by si si nemyslela že bol ježiš len dobrým majstrom astrálneho cestavania.) telesná schránka sa rozloží a ak by to bola pravda o tom cestovaní, tak by zostala nepoškodená. (vidíš teraz som poprel všetko o tom, čo tvrdia istý ľudia o astrálnej projekcií ale zároveň to týmito slovami v tvojom komente sami popreli) výsledok je že je to maximálny blud!
@natall147 A ešte že existuje smrť a existuje aj bolesť aj žiaľ, existuje dokonca aj strach. Nie som pesimista ale prebuďte sa, kto povedal že strach je zlo a kto povedal že nám ho Boh nedal? čiže ak by to bola pravda, neboli by sme ľudmi, tak isto aj keby sme neumierali (len astrálne cestovali) Strach existuje už len z dôvoddu aby sa mohol prekonať. tým narážam na @mikki3012. Inač hej, musí to byť v našej mysli, ale jasné že to nie je nijaka starenka ktorá nás kopne a navodí nám pocit strachu ... ale je to rodený put. čiže existuje.
zaryty kresťan nie som, som veraci človek, ktorý prijal do svojho srdca milosrdenstvo Božie, nikomu neberiem že ho Boh nestvoril a pochádza z opice.......
príde čas keď "každy" príde na to, kto je jeho pán.......filip
Každý nech verí v to svoje. Nikomu nič neberiem aj moja teória je blbosť pre iných.....ja sa smrti bojím, ale prečo sa jej bojíme? lebo nevieme čo je po nej....netušíme čo s nami bude....po toľkých veciach a pocitoch zrazu nič...... vypneme ako nejaký stroj alebo čo ? prečo sa potom stáva že,, mŕtvi nadväzujú kontakt zo živími?,, alebo aj to si ľudia len namýšľajú?.....ľudia sa boja veci nových aj v živote....ale keď vidia iných ako ich prekonali a zvládli začnú tomu veriť.....lenže mi sa nemôžeme porozprávať z mŕtvymi ako to teda naozaj je (teda ak neveríte vo vyvolávanie duchov atď. tomu neverím) verím v to že každý má nejaký osud na zemi,dlhý krátky, keď máte zomrieť nijako tomu nezabránite. Môžete byť zaškatuľkovaný ako chcete jednoducho sa to má stať tak sa to stane. A nikdy nevieme.....možno tá smrť je nakoniec to najlepšie oslobodenie od všetkého zla, klamstva,bolesti......ale zrejme aj od toho dobrého lásky, šťastia... jednoducho od pocitov......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
blbost
@3
@4
myslím to smrtelne vážne
@natall147 len tu si kus namalovana nie?
USA manipuluje s vedomím ľudí, len aby ovládli svet, neboja sa už ani samotného BOHA -Otca stvoriteľa, ktorý je Alfa a Omega ......
za tieto svoje činy budu raz trpieť celé štáty.....
filip
Zhodou okolností mám knihu "Psychická válka" doma.
Je to neskutočná hovadina.
Po smrti bude to isté, čo bolo pred narodením.
Naozaj myslíš vážne všetko toto čo píšeš ?
NIE, ja zomriem úplne celá/všetka
a smrti ako takej sa nebojím, skôr sa bojím, že by to zasiahlo tých, ktorí ma potrebujú
Blíži sa veľke "varovanie", predzesťou sú, zemetrasenia, tornáda, záplavy, ohne ....tento čas sa blíži......
ľudia nechcu veriť, že existuje ON Boh Stvoriteľ, museli by sa vzdať svojho života plného nerestí, egoizmu, nadvlády ......
všetko je napísané v Biblii, zjavenia vo Fatime, Medžugori, samotné posolstvá napr. vizionárky Márii *Božieho milosrdenstvá v Írsku nás dennodene varuju a Sväta Trojica prosí, aby sme sa zmenili k lepšiemu........
ľudia to beru na srandu, vyhovuje im stav v akom hriešnom spôsobe nažívajú.....nie je im nič sväté......
Druhy príchod *Ježiša Krista na zem, ktorý bude nasledovať po veľkom "varovaní" urobí koniec všetkému Zlu vo svete, bude súdiť živých i mŕtvych....
filip
inač je to blud. Ak by to bola pravda tak nikto nezomiera, lebo by sa vracal naspäť do svojho tela. (tak by mala fungovať astrálna projekcia) cez zlatú nitku by duša znovu našla telo. Lenžeee nestalo sa to nikdy (jedine ak by si si nemyslela že bol ježiš len dobrým majstrom astrálneho cestavania.) telesná schránka sa rozloží a ak by to bola pravda o tom cestovaní, tak by zostala nepoškodená. (vidíš teraz som poprel všetko o tom, čo tvrdia istý ľudia o astrálnej projekcií ale zároveň to týmito slovami v tvojom komente sami popreli) výsledok je že je to maximálny blud!
@natall147 A ešte že existuje smrť a existuje aj bolesť aj žiaľ, existuje dokonca aj strach. Nie som pesimista ale prebuďte sa, kto povedal že strach je zlo a kto povedal že nám ho Boh nedal? čiže ak by to bola pravda, neboli by sme ľudmi, tak isto aj keby sme neumierali (len astrálne cestovali) Strach existuje už len z dôvoddu aby sa mohol prekonať. tým narážam na @mikki3012. Inač hej, musí to byť v našej mysli, ale jasné že to nie je nijaka starenka ktorá nás kopne a navodí nám pocit strachu ... ale je to rodený put. čiže existuje.
zaryty kresťan nie som, som veraci človek, ktorý prijal do svojho srdca milosrdenstvo Božie, nikomu neberiem že ho Boh nestvoril a pochádza z opice.......
príde čas keď "každy" príde na to, kto je jeho pán.......filip
právo sa jej báť.
Svätá Pravda..........filip
Bohužial opak je pravdou, ľudia sa už ničoho a nikoho neboja
@zajkousko ľudia sa boja a hlavne smrti, pretože sa boja svojho konca na tejto planéte. Nevedia čo je život ps. nie som veriaci