No..takže takto.... chalan...nikdy ešte nemal babu....no...a dali sme si že ,,stretko''..jeho tam kamoši dotlačili..a mňa takisto kamošky...ale on vedel že mne sa líbi....tak prišiel..tak ako sme sa f tej škole na chodbe stretli....hej..sedeli sme tam..
aaaaaaale dakedy slova nie su dolezite..=oP ved ale chapete...sme sa prvy x stretli aj to z dotlacenia...no..tak vy by ste sa vypravali s niekym koho prvy x mate vedla seba?
takze ked prvy krat dojdes na pohovor do prace a prvy krat sa stretnes s tym clovekom tiez budes drzat hubu?? boha, to mate z toho internetu ze sa normalne nevitepovypravat!!!
tak po precitani prvych troch viet som bola presvedcena ze autorka tejto temy ma 10-13 rokov a spoluziaci ju dotlacili na chodbu za nejakym chalanom jak to male deti zvyknu robit... no ale v 16tich je to trapas a brutalny... sorko, ako sama vravis je to trapne
no a taaak som raz isiel po ulici a nasiel som typka ktory sa mi paci a taaak nooo a zacalo to asi zhruba myslim ze taaaaak ze no tusim ze som si k nemu sadol a on sa na mna pozrel poradi mi prosim tak volajako nieeeekto ze ci ma strach ma oslovit ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Majlos, konecne niekto chape moje myslienkove pochody