a ja mam rovne aj bez straight & easy no sice nie su uplne dokonale rovne ale su a ja ten sampon a kondicioner aj tak pouzivam pre dobry pocit ze mam este rovnejsie vlasy
bez žehlenia či fukania sa kučery vyrovnať nedaju aj to dievča v reklame si da tu niveu na kečku a potom si ich akože vyfuka tak neviem vyrovnať vlasy môžu akurát tak nejake poriadne vlasové kúry a ne nejaky šampónik či kondicionérik
Jasné, ide o to že sú tam látky ktoré účinkujú za teplo...čiže čisto iba šampon a kondicioner nepomôžu a ja som si dneska kúpila ten balzám či čo od l'oreal som počula na to iba dobré veci hh tak hádam pomôže...a predtým som mala takú penu od lybar,zozačiatku to bolo super ale potom som mala ešte viac kučeravé a také nelesklé vlasy ked som to použila pri žehlení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@6 ked ces kuceravsie, straight & easy ked ces rovne, asi daco na kucerave vlasy
a ten šampón, čo je nivea, pochybujem, že pomáha, šampón ti nemôže sám vyrovnať vlasy, tak ako ti ich sám nenatočí