hh každý si hľadá svoj vlastný životný štýl a zaraďuje sa kam chce(okrem EMO ) ...čiže nemyslím si o tom nič...ľudia ktorí takto žijú tak proste fajn ale na moje hh gusto je to blbosť aspoň v mojom živote by to bola blbosť
je to síce pekné a cnostné ale nebavilo by ma to. Hociaké príkazy zákazy... chcem si robiť čo chcem, nie že nikdy sa neopijem/nesfajčím... ale všetko z mierou
ziadna sloboda moc obmedzeni nic pre mna...vegetarianka by som v zivote nebola bez kofeinu nejde zit a s ostatnym problem nemam..ja si zijem ako mne vyhovuje
takto sa mi to paci no v poslednej dobe... asi tak mesiac sa pokusam prisne dodrziavat to... dufam ze mi to vydrzi... ... a no sxe je dobre... az na to... ze k tej militantnej odrode sxe nemam neaky moc blizky vztah...
ja neviem, čo tu niekto splietal so zákazmi a obmedzeniami..to vám predsa nik neprikazuje, záleží to len na vás a vašom rozhodnutí..joj ľudia..to musí ísť zo srdca
sXe sa nám tu pomaly rozširuje čo si myslím nie je vôbec na škodu... názor, že sa to stáva trendová záležitosť mi až na toľko nevadí, bo nak je to ,,in" ako chce (zase ako chce nie... nechcel by som aby bol každý sXe, to by ma nebavilo ), ale hlavné je, že kto sa na to namoce aspoň nepije, nefajčí a neberie drogy (kofeín by som do toho až tak nerátal aj keď sa to často spomína)... možno to takému človeku, ktorý to robí len preto aby bol Strejt Edž nevydrží dlho, ale možno ho to chytí za srdce . Mňa to proste baví . Baví ma počúvať aký som blbý od ľudí, ktorý si nevidia na špičku nosa .Nikdy ma nebavilo piť a ani som vlastne nikdy nejak nepil... len príležitostne, ale načo vlastne... s čistou hlavou sa žije lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja 11
no a sXe Hardcore je paráda!