@marjy77 Na tvojom mieste by som sedel v škole s takou slovencinov
A myslím si, že ste nepochopili cieľ štrajku lebo tu nejde o študenta, ale o učiteľa, ktorý je dehonestovany nízkym platom a nepravomocov, ktorú mu stať dáva.
@tommyhot Ja viem že je moja slovenčina strašná, nikto nie je dokonalý.
@austin1991 Ale ide tu aj o študenta pretože im nejde len o platy im ide o zlepšenie celej situácií ja viem aké to je pretože chodím do školy kde nám omietka padá na hlavu kde je zakázané otvárať okná pretože by ťa mohli zabiť. Všeky noviny melú o platoch.
@marjy77 Vážne sa mi mozog zastavuje pri takýchto blbostiach, vieš na akom princípe sú dotované školy ?? A na akom princípe sú dotovaný učitelia ?? Tým, že sa zvýši plat učiteľov sa Ti nevymenia okná na škole pre BOHA živého.... Renovácie škôl ?? Zo štátnych zdrojov, si normálna ak nemáš súkromnú školu štát ti na ňu nedá ani korunu, lebo sme mali pomaly 10 rokov na čerpanie eurofondov a vypracovávanie plánov a realizačných projektov na to, aby boli školy rekonštruované a znovu kolaudované .... a tento štrajk sa týka iba pedagógov a nepedagogických zamestnancov a ich finančného ohodnotenia, jediná výhoda učiteľa je platená dovolenka, ale inak nič tí ľudia nemajú ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A myslím si, že ste nepochopili cieľ štrajku lebo tu nejde o študenta, ale o učiteľa, ktorý je dehonestovany nízkym platom a nepravomocov, ktorú mu stať dáva.
@austin1991 Ale ide tu aj o študenta pretože im nejde len o platy im ide o zlepšenie celej situácií ja viem aké to je pretože chodím do školy kde nám omietka padá na hlavu kde je zakázané otvárať okná pretože by ťa mohli zabiť. Všeky noviny melú o platoch.