Cez vikend som bol po strasne dlhej dobe 2 x zit minul som 450 euro, k zenam co dlhsie poznam som mal stale dvojzmyselne narazky a spraval som sa k nim jak k arogantne hovado jak k handram asi sa prepadnem pod zem od hanby alkohol je najnebezpecnejsia
@lakero mne sa bezne stava ze miniem vela. Preto sa vyhybam alkoholu. Ale uz som minul aj viac. A 50 euro som neminul uz dlho to by som bol na seba hrdy
@efyks no dobre dakujem za podporu velmi si mi pomohla este mi dalej nakladaj... Ved ja som bol teraz niekolko mesiacov uplny abstinent prave preto ze ked sa napijem tak neviem co robim. Po jednom dvoch pivach som zrazu iny clovek a uz neprestanem chlastat. A fakt mi je to luto jaky som kokot.
Fakt nechapem ako sa da na chlast minut 450€ za noc, vsak to by musel stat jeden panak 50€ aby to bolo mozne ci to do toho ratas aj stetky/koks/automaty/-janeviemcouz- ci ako to je myslene?
@aventine minul som 450 za vikend piatok sobota. Nie za noc ale uz som par krat minul aj viac. A ja vlastne nechapem o co vam niektorym ide? Ze sa neda minut tolko oenazi za vecer da sa ak mi neveris chod so mnou chlastat (aj ked so mnou uz nie lebo som s chlastom skoncil) A tato tema nebola o tom kolko som minul to bolo vedlajsie aj ked ma to tiez sere, ale celkovo jak som vsetko dojebal. 2 mesiace som slusny chlapec pracujem som zodpovedny uplny abstinent a potom sa za dva dni rozjebem
Netvrdim ze sa neda minut pol litra za noc, tiez som niekedy tolko pre..mrhala behom vikendu, akurat si neviem akosi predstavit ze by sa tolko dalo cisto len prechlastat ale budiz teda, a to ze si bol hnusny k zenam a serie ta to teraz.. no stane sa, co ine k tomu povedat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@melancholik co si mi neuveril tebe sa take nikdy nestalo?
@efyks no dobre dakujem za podporu velmi si mi pomohla este mi dalej nakladaj... Ved ja som bol teraz niekolko mesiacov uplny abstinent prave preto ze ked sa napijem tak neviem co robim. Po jednom dvoch pivach som zrazu iny clovek a uz neprestanem chlastat. A fakt mi je to luto jaky som kokot.