moj frajer je nehorazne hanblivy.hanbi sa vsetkeho!mojich kamosov,rodicov..celej mojej rodiny..uz neviem co mam robit aby som ho dostala do mojej party.a k nasim to ani nehovorim...ked sa ho opytam ci nepride k nam...hend povie ze nie-bez vahania!som z to
@8 tak to vážne neviem, prečo sa hanbí. Možno sa mu tvoji rodičia nepáčia alebo čo. Ale potom čo sa týka tých tvojich kamarátov, tak to neviem. Veď ak má sebavedomie a teda si aj verí, tak sa nehanbí. To sa mi nejak vyľučuje.
no neviem,ale casto sa to stava..a podla man je to straaasne zlatee stale lepsie ako nejaky trapny ,frajer, s brutaaalnymi kecami..aspon ho mas iba pre seba a mozno ani taky zajem spoznat ostatnych nema...asi mu stacis ty bud rada..keby chcel,tak by asi nejak to dal najavo..
A PRECO BY SA MAL CHCIET STRETAVAT S TVOJOU RODINOU A KAMOSMI SU TO PRENHO PRAVDEPODOBNE CUDZI LUDIA A TYM PADOM JE ASI INTORVERTNE LADENY A JE MU TO NEPRIJEMNE
ja som bisexual??? DDD skapem z vasich rpimitivnosti DD..a ktorou castou vety ste na to prisli????...ale inac..kokos.nebolo by zle hrat na dve strany... D diky ludia DDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
je zasa muzatka
ze vam to nejebe??
dnes je to hrozne IN...