hovorí sa:ak niekoho stratíš, tak až vtedy prideš na to,akú mal pre teba cenu.........niekoho som stratila ale aj tak neviem akú ma pre mna cenu....co si o tom myslite?
hej hej ako vravi @fxx nebol per teba tak dolezity mne tiez nevadilo ze som dosiel o kamarata niakeho lebo sa zmenil.... ale ked som dosiel o ineho.. tak o tom ani rozpravat neiekdy nechcem..
@fxx proste ja neviem kezde to neskoncilo s happyendom tak sa to aj dost prelina na niektorych miestach...a v com mi chyba?to ze si zobral zo sebou aj 1/3 mna
Mal som kedysi skvelého kamaráta s ktorým sme si všetko hovorili a trávili spolu kopec času. A bolo nám fajn.
Lenže odrazu sa zmenil a začal kašlať na svojich kamarátov (aj na mňa) a začal sa správať ináč - dosť divne. Ale dohovoriť si nedal.
Tak som prišiel o jedného z najlepších kamarátov. Ale keď som oňho prišiel som, nechýbal mi. To asi preto, že som bol naňho naštvaný za to, ako sa zmenil.
Takže podľa mňa je možné prísť o niekoho veľmi blízkeho a pritom nevedieť, akú mal cenu...
@tuba Mohla to byť blízka osoba, len to na ňu asi nemá taký dopad.
Tiež som prišla o pár blízkych osôb, rada som ich videla, rada som bola s nimi, rozprávala som sa s nimi a keď umreli, stála som na pohrebe, neplakala, nič... Chýbajú mi, ale necítim sa byť nejako vnútorne rozorvaná, aj napriek tomu, že počas ich života som bola presvedčená o tom, že ak umrú, nezvládnem to.
@14michelle03 ty si už zistovala akä mal cenu..v tých časoch, ked on ťa ignoroval a ty si bola tá zlá, že ignoruješ.Ked si za všetko bola zlá!Vtedy si trpela...takže podľa mňa, teraz to znášaš dobre lebo to už máš vytrpené...A povedz že nemám pravdu?
@charlottkkaa neviem ci mas...proste teraz pred cvhilou som dosla z tej oslavy a taka depka ma chytila...prpste aj vcera ke dosm bola vonka s mickom tak pootom....boa...chyba mi jak svina..
Ľudkovia chcem posporiť o radu...Môj priateľ stratil kamaráta aj to videl. Dodnes ho to trápi a ja neviem ako mu pomôcť...Stojím pri ňom ale neviem ako mu to ešte viac uľahčiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Lenže odrazu sa zmenil a začal kašlať na svojich kamarátov (aj na mňa) a začal sa správať ináč - dosť divne. Ale dohovoriť si nedal.
Tak som prišiel o jedného z najlepších kamarátov. Ale keď som oňho prišiel som, nechýbal mi. To asi preto, že som bol naňho naštvaný za to, ako sa zmenil.
Takže podľa mňa je možné prísť o niekoho veľmi blízkeho a pritom nevedieť, akú mal cenu...
Tiež som prišla o pár blízkych osôb, rada som ich videla, rada som bola s nimi, rozprávala som sa s nimi a keď umreli, stála som na pohrebe, neplakala, nič... Chýbajú mi, ale necítim sa byť nejako vnútorne rozorvaná, aj napriek tomu, že počas ich života som bola presvedčená o tom, že ak umrú, nezvládnem to.