Televíziu považujem za stratu času...pri*bané šou ako elán je elán a pod....jediné čo pozerám sú stanice kde dávajú dokumenty,a vh1....a samozrejme vždy si rada pozriem the simpsons ale inak TV nemusím...zdá sa aj vám že televízia skomerčnela?????
vies co najviac vytaca mna? to ako sa markiza a jojka predbiehaju v sledovanosti, presuvaju na poslednu chvilu vsetky programy, markiza natocila tri alebo styri nove serialy, ktore stoji za velku rit.. kam sme to len dospeli?
Podla mňa to neni komerciou..ta im chýba.. Majú tam zlú produkciu..ale to je aj tým, že sa nemení..to je ako s Rozborilom..šecko čo vytvorí a moderuje..mi príde strašne out..hoci na to sterilne babky radi čumia..proste niektoré tv už nemajú úroveň..
Ja tv pozerávam len z času na čas, pokiaľ viem že ide nejaký dobrý film ktorý by som si rada pozrela, prípadne som si už zvykla na niektoré seriály (najnovšie na Hvězdné hádky na AXN sci-fi, aj keď nie som práve fanúšikom sci-fi)
Ani ja už v poslednom čase telku nepozerám, akurát teraz som si to všimla, inkedy som prišla zo školy tak som hned išla telku pozerat a teraz ked pridem zo školy tak sedim za netom na birzde
Pozeravam televizne, ale aj tie menej, lebo polovica info su hovadiny. a obcas este take ako kosti, simpsonovci, discovery ide aj tak asi najcastejsie, ved ho mam aj na 1
Súhlasím.. Ja pozerám len Krok za krokom a Prison Break... na Markíze všetky tie trápne sitcomy či čo to je úplne neznášam... a už málokedy je v telke fakt že nejaký super film..
Hmm ono tu telku nikto nepozera, ale kua ked ziju z reklam ako to ze su este tu?
Tiez nemusim tie markizacke sitcomy ktore su o tom istom, ale su serialy a filmy ktore si pozriet chcem a tak ich pozeram ako napriklad nedavno Gone in 60 seconds (videl som to aspon 6krat ale vzdy si to pozrem rad) alebo fast and furious a podobne + z casu na cas kupia fakt nieco zaujimave alebo spravia zaujimavu relaciu
no neni strata casu podla mna ale u ju tak nekukavam ako volakedy racej mam comp..ale hentie prijebane sou a tak to uz mi nenormalne ide na nervy..uz newedia co maju vymysliet aby sa zviditelnili...
to ja uz som pochopil davno, ze tam same kokotiny davaju. normalne som TV nepozeral tak dobre 2 roky, iba vzdy pred spanim si pustim discovery, nic ine
Uz styri mesiace pozeram len Prison break a nejake filmy som videla...zvlastne, TV ma uz vobec nebavi. Potom jedine nejake dokumenty na Spektre a tak...
televizia neskomercnela o nic viac ako pred 40 rokmi, len sa to inac vnima, ma pokrytie inych segmentov a snazi sa pokryvat tie najvynosnejsie. televiziu nepozeram uz 2 roky a som velmi rad. samozrejme nejake tie serialy ano, ale tie "reality" showy z ich vlastnej produkcie a spravy urcite nie. je to zaujate a plne PR pre tie ich celebrity z celej rity, politicke strany atd. na slovensku 100% televizii spada pod tento model
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ja tv pozerávam len z času na čas, pokiaľ viem že ide nejaký dobrý film ktorý by som si rada pozrela, prípadne som si už zvykla na niektoré seriály (najnovšie na Hvězdné hádky na AXN sci-fi, aj keď nie som práve fanúšikom sci-fi)
Ani ja ich sice nemam rad, ale ved nech si to pustaju... pockam na nejaky dobry film alebo si ho stiahnem na kompe...
Tiez nemusim tie markizacke sitcomy ktore su o tom istom, ale su serialy a filmy ktore si pozriet chcem a tak ich pozeram ako napriklad nedavno Gone in 60 seconds (videl som to aspon 6krat ale vzdy si to pozrem rad) alebo fast and furious a podobne + z casu na cas kupia fakt nieco zaujimave alebo spravia zaujimavu relaciu
to hlúpe markizácke vysielanie vôbec nemusím...nehovoriac o iných programoch
ale zase...hudba, discovery a pod. sú celkom fajn
Dokumenty si pozriem raad na discovery ci ako to je alebo Spectrum alebo animals planet to ano .... inak nemam pomali ani cas to pozerat.
nesúhlasím
také kraviny nekukám,ale občas dajú nejaký fajny film a tak...telku mam rada ...
Kedysi som tiež pozerala veľa, ale akosi sa zmenili priority a telka už nie je v rebríčku...
o čom
si pozri čo chceš
nikto ťa nenúti kukať kokotiny