Zdravíčko
Hrám na gitare 8 rokov , a postupne ma to prestavá baviť. Nenachádzam chuť cvičiť. Niekedy som cvičil aj 4 hodiny. Cvičil som čo sa dalo (techniky , stupnice , arpeggia , improvizácia). Ale proste už ma to nebaví , neviem prečo.
A taktiež ani koncertovanie ma už akosi neťahá.
Ako nabrať druhý dych a silu cvičiť na gitarke ďalej ?
Pripájam moje videá aby ste vedeli , ako hrám » www.mojevideo.sk/u/kirwah/...
no nutenim sa si nepomozes urcite den ma 24 hodin, venuj sa niecomu inemu, uc sa nieco nove. ku gitare sa mozes vzdy vratit, ak si ju drvil 8 rokov hodiny denne, pravdepodobne si v tom dost dobry. skus nabrat novy nastroj alebo inu formu umenia, ved ono sa k tomu vratis, len to uz nebude nutenie, ale bude to preto, lebo chces
no teda...talent tam je...bola by skoda ak by si to premrhal...ja mam nieco podobe...teraz sa ku base dokopem pred koncertom...niekedy som cvicil tak ako ty...zhasinam..a ty asi tiez...cez to vsetko sa stale snazim hrat...stale pozeram videa ludi co hraju tak ako by som chcel...a to mi dava motivaciu aj cez tu moju obrovsku lenivost aspon nieco zahrat a udrzat sa vo forme...drzim prsty
podľa mňa by si hlavne nemal prestávať úplne a hrať aspoň občas aby si úplne nevyšiel z cviku a keď sa ti chuť vráti tak to bude potom o to jednoduchšie
normálna vec. ja hrám 15 rokov na organe v kostole, necítim sa vyprahnutý, len som mal dosť hustý režim, ktorý pred časom poľavil, ale stále je toho dosť. strata chuti... cítim vyhorenie, ale to je normálne. na všetko je vec pohľadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ako nabrať druhý dych a silu cvičiť na gitarke ďalej ?
Pripájam moje videá aby ste vedeli , ako hrám » www.mojevideo.sk/u/kirwah/...
Neoplatí sa to tlačiť...tiež ma to prešlo svojho času a v poslednej dobe ma to zas chytilo