Mno tak verím tomu, že kto to zažil tak chápe v akej som nálade. Stratíť doklady ozaj nie je sranda. Vybavonie u polície a pritom strach z toho, či dané doklady nebudú zneužíte. Mne sa to práve podarilo a som zúfalý lebo som tam mal všetko potrebné. To je
tie peniaze za nove su zanedbatelne oproti riziku ktore ti hrozi... poznam pripad ked to velmi zle dopadlo nebudem rozpisovat poviem len tolko ze dotycny musel vratit 50 000 sk ktore v zivote nevidel
ja sa niekedy cudujem ako to ze som ich este nestratil pri mojej sikovosti, no pokial si tam mal karty tak hned zablokovat a no budes to mat teraz dost pakaren..
Si obyčajny strachoprt ,mne sa to stalo 3 razy a nikdy som nestresoval, proste na druhý deň som išiel na fizlareň ,zablokovali mi kod občianky ,a vybavil som si nový...behom hodiny som bol vybavený s novým preukazom
Heh, keby som ja stratil doklady tak vybavujem tyzden: kreditka, obciansky, vodicak, ISIC, karticka poistenca, technicak, doklad o poistnej zmluve na auto, doklad o STK... PICI, nescel by som....
ok ja som dnes stratil sony ericssonk700i a tiez mam naprd naladu ztoho stalo sa to smerom na sav a centrum mesta ak nahodou ho uvidite niekde dajte vediet odmena vas neminie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nov obciansky stoji 500Sk karticka poistenca tu ti daju aj zadara mam taky pocit. A ak si tam mal aj vodicsky preukaz tak ta to vide fakt draho.
Mas pre druhy raz nusis si dat na to velky pozor