Prosím vás ľudia poraďte mi...ako sa mám vyrovnať so stratou najlepšieho priateľa? som velmi smutna pretože sa to medzi nami pokašlalo pretože tam boli ešte nedoriešene city.... ale chcem naňho zabudnuť nejako... čo mam robiť?
Zomrel?
Ak nie tak si ho ešte nestratila, stále môžete byť opäť kamaráti/priatelia... A nechcem byť moc trápna ale máš 15, ešte toľko "najlepších priateľov" získaš a stratíš, že až.
@sveter nie nezomrel... ja viem že ich bude vela ale my sme spolu boli od malička a prežili sme toho dosť... ale chcem naňho zabudnuť lebo mi ubližil tak ma zaujima čim mam zaujať svoj mozog aby sa nezaoberal blbosťami
asi pred pol rokom sa mi stalo to isté ...priateľstvo od detstva, spoločné zážitky, chvíle, výlety, jej rodina mi bola ako vlastná a zrazu bum a už sa ani nepozdravíme...dlhý príbeh ktorý sa neoplatí rozpisovať...ja len aby som ťa utvrdila v tom že som na to rovnako ...no a teraz k otázke ako sa s tým vyrovnať?...no ja si myslím že kedže ti ten priateľ ublížil a chceš na neho zabudnúť tak je tam asi silný dôvod..určite máš aj mnoho iných kamarátov aj keď ti nie sú až tak blízky...volaj ich von, prejav iniciatívu buď akčná a vymýšlaj výlety, aktivity..ludia milujú ak je niekto aktívny...nemusíš mať s niekým vytvorený hneď nejaký hlboký priatelský vzťah aby si s ním trávila čas...pri nových kamarátoch môžeš objaviť rôzne nové záľuby a neboj hneď zabudneš na nepodarený kamarátsky vzťah ...a hlavne to tak nerieš v živote sú aj horšie veci...a na tú jebnutosť ludí si časom zvykneš
no asi by dost pomohlo keby si napisala viac, co konkretnejsie sa stalo. ved ak tam nie je nejaky brutal dovod tak by sa to mohlo este dat doporiadku, city casom vyblednu, to sa vobec neboj.
a tak ako pisali uz predomnou, zacni sa niecomu venovat. mne dvakrat, ked som mala taketo chvile pomohlo, ze som sa musela brutalne zahrabat do skoly lebo by ma z nej boli vyhodili...a nemala som cas na nic ine...a tak presiel ten najhorsi abstak.
@faithrose ten istý problem 4 roky som ho chcela ale bola som sním len ako kamoška a potom sme sa dali do kopy a po 3 mesiacoch sme sa rozišli za mojích už byvalich spolužiakov lebo ropzrpavali debiliny,ale po 1 roku som nanho zabudla ale ked som hi zbadala tie citý sa vratili tak nwm ani ako ti mam poradiť :/ najlepšie je sa mu vihibať ináč sa to neskončí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ak nie tak si ho ešte nestratila, stále môžete byť opäť kamaráti/priatelia... A nechcem byť moc trápna ale máš 15, ešte toľko "najlepších priateľov" získaš a stratíš, že až.
a tak ako pisali uz predomnou, zacni sa niecomu venovat. mne dvakrat, ked som mala taketo chvile pomohlo, ze som sa musela brutalne zahrabat do skoly lebo by ma z nej boli vyhodili...a nemala som cas na nic ine...a tak presiel ten najhorsi abstak.
len treba chciet