Stalo sa vam uz to ze ste mali velmi dobreho kamosa-kamosku no vsetko sa pokazilo ked si nasli partnerov? Snazite sa vy udrziavat priatelstvo a stretavat sa s dalsimi ludmi ked ste uz zadani?
stalo sa mi to uz, a potom sa kamaratka po rozchode vratila (ale uz to rozhodne nie je take ako predtym, uz si ju tak blizko nepustim, hoci ma to velmi mrzi)
Mam pocit ze som prisiel o vsetkych priatelov lebo su uz vsetci zadani. Kedysi sme sa casto stretaval a kecali o vsetkom, teraz za stretneme raz za pol roka a to byvame v jednom malom meste. A to sa aj tak nemozme prozpravat ako kedysi lebo nie sme nikdy sami kedze bez partnera nejdu nikam. Ja to proste nepochopim, ja ked som bol zadany vzdy som sa snazil chodit do spolocnosti a mat aj vlastny zivot.
PS: vysvetli mi niekto tu chujovinu preco sa neda napisat tema naraz?? ved to kedysi nebolo...
hej už som to zažil, niekolko ludi samozrejme (prirodzene) všetku svoju pozornosť venovali partnerovi a viacmenej sa odseparovali do sukromia vo dvojici .. taka pomerne podla mňa bežná vec ktora sa deje často
@2 ja trebars nemam potrebu stretavat sa s inymi ludmi ked nikdy mi s nikym nebude lepsie nez s frajerom, ved keby mi je s niekym inym lepsie a prijemnejsie chodim s nim nie? akoze hej viem ze sa to musi a ze sa nepatri "kaslat" na kamaratov tak sem tam s niekym inym von idem a ako nieze by som pri tom trpela, ale zrovna 3 krat do tyzdna tu potrebu nemam :/ podla mna to je uplne prirodzene ze ked niekoho milujes je ti s nim najlepsie na svete a najradsej by si bol stale s nim.. ja to nemam za zle nikomu kamosov s ktorymi sme sa prestali stretavst ked si niekoho nasli.. a vobec by mi nevadilo keby mi trebars kamoska s ktorou sme sa dlho nevideli napisala ze sa rozisla s frajerom a ma teraz viac casu ci sa nestretneme niekedy. A ja by som jej napisala ze mozme ale ja toho svojho stale mam tak nech nerata s nicim pravidelnym presne takto si to predstavujem v idealnom svete v ktorom by ludia chapali ze pre cloveka ktory nasiel lasku je to proste viac nez cokolvek ine a nevycitali by mu ze chce byt stastny.
chapem ked je niekto stastny tak ze ma aj frajera aj sa pravidelne stretava s inymi kamosmi, ale pride mi normalne nechciet sa tak casto stretavat s ostatnymi az si clovek toho frajera najde, kedze to sama tak citim a neznasam ked mi niekto vycita ze nechodime spolu von.. proste to neznamena ze ten clovek je zly alebo ho nemam rada alebo co, len som proste este stastnejsia ked svoj volny cas travim s niekym inym..
@h8u od nikoho nechcemaby sa stretaval casto, ale preco si nemoze najst cas hodinu po praci si ist sadnut na pivo raz za dva tyzdne? Moj najlepsi kamos s ktorym som prezil velmi vela sa odstahoval do zahranicia na nejaky cas a dlho sme sa nevideli. Potom sa vratil domov aj s frajerkou a nedal mi 3 mesiace vediet. A to byvame 2km od seba. Teraz ma uz aj dieta aj sa ozenil, pracu ma hned pri dome, aj bar kam sme chodievali ale nenajde si aj tak cas, a to sa nemusi nikde ani trepat len prejde par metrov od domu. Za posledny rok sme sa stretli asi dva krat..
A chapem tu pociatocnu zalubenost ale ked som s niekym zijem 4 roky tak uz asi netuzim byt s nim 24hodin denne...
@jeddy no vies tak ocividne sa nechce s tebou stretavat proste, nerobi ho to stastnym asi no, chapem ze teba to moze mrziet ale nemozes vycitat niekomu inemu ze nerobi nieco co robit nechce.. proste kazdy sme iny a mame ine myslienkove pochody a pocity a vsetko, tebe sa zda spravne aby ste sa stretavali no jemu nie, nechce to, proste ma v zivote zrazu veci ktore ho robia stastnejsim.. to sa stava no
a ja s niekym trebars zijem 4 roky a aj tak s nim chcem byt 24 hodin denne xD a tiez sa na mna kvoli tomu ludia hnevaju namiesto toho aby boli radi ze robim to co ma robi stastnou v tomto momente
No a že sa snažím......veď keď som zadaný to neznamená že nie som slobodný. Som ďalej slobodný! Len sa na mňa nalepilo viac šťastie. Kto to berie inak tak to je divný vzťah.
Ano, ale nebolo to kvoli tomu, ze si niekoho nasli jedna moja kamaratka co ju mam odmala, chodime na rovnaku skolu je hrozne suoer, ale ja si uz akosi nemam co s nou povedat odkedy som na strednej a vidime to obe, napriek tomu sa stretavame obcas este, ale hrozne hrozne mi je to luto, ze to takto dopadlo
ja mam prave rada to ze raz som s muzom raz s tym raz s hentym a zakazdym je to stretnutie uplne ine. chlap je teraz v meste s kamaratom nemala by som mu to vlastne zakazat? pride mi chore sa obmedzit na jednu osobu
ale tak stava sa to. so mnou sa napriklad prestala kamaratka bavit porodila dieta nic nepovedala a potom si ma vymazala z fb mna uz nic neprekvapi a niekedy na dojebanie priatelstva netreba ani dieta ani ine osoby
Ja keďže nemám až tak veľa kamarátiek nemám veľmi koho zanedbávať keď som vo vzťahu. Keď som mala chlapca, nemala som pocit, že som ich zanedbávala vôbec. Mne skôr vadilo, že keď som mala na základnej ešte jednu kamarátku, a ona si našla iné, tak kašľala na mňa. Ale tak to bolo len také moje tíneďžerské myslenie. Teraz veci vnímam už úplne inak.
som zvyknuta, ze sa nejake moje priatelstva rozpadaju, ale rozhodne si nemyslim, ze sa to stalo kvoli tomu, ze ja ci druha strana bola zrazu zadana. Mam za to ze z vcsej casti partner nenahradi ten kamaratsky vztah s niekym inym. priklad, nemam vela blizskych priatelov ale proste tych niekolko co mam, tak s nimi uz sa kontaktujem dlho, su mi podobni, vieme o mnoh oveciach diskutovat a ku kazdemu sa obraciam s roznym druhom veci podla toho ako ich poznam a aki su. a aj kd mi najdem super priatela je pravda ze z istej casti mi to nahadi priatelov ale z mojho pohladu je ta cast mensinova, proste stale mam priatelov velmi rada a su pre mna potrebni, a tak isto ja pre nich. a zjavne to tak vnimaju aj oni, pretoze ci uz boli vo vztahu alebo nie, nas vztah sa podla toho nemenil
v kratkosti, z mojho pohladu ak clovek pride o priatela tak prosto preto, ze ten druhy uz o to priatelstvo tak nema zaujem, ma ine priority a toho cloveka uz prestal tak potrebovat ako kedysi... to sa proste stava, veci sa casto menia
A objektivne musim povedat, ze aj ja som bola taka pocas obdobia, ked som mala 5r vztah, kaslala som na budovanie priatelstiev a potom, ked sa ten vztah rozpadol, som si uvedomila aka pridrbana krava som bola. Z tohto som sa hodne poučila a taku chybu uz nikdy nespravim.
@h8u ber to len ako odosobnenu otazku bez akéhokoľvek negativneho podtonu - ty si absolutne nepripustas ze sa niekedy mozete rozist? Myslis ze keby si bola ty v tej 'nezadanej' grupe potom, nezmenila by si na to trosku nazor?
@willbebetter ved jasne ze hej, pride mi absolutne normalne ze ked sa clovek rozide a ma zrazu viac casu, zacne sa viac stretavat s kamosmi.. ako som pisala vyssie, nevidela by som vobec nic zle na tom keby sa mi po dlhsej dobe ozvala kamoska ze sa rozisla s frajerom a ma viac casu teraz ci nechcem ist von.. to mi pride uprimne a spravne vies, nie niekoho odsudzovat za to ze robi co mu srdce kaze :'D
takze keby sme sa rozisli jasne ze by som asi zacala viac chodit von, na tom nic neni.. ale zatial sme spolu a nemam na to dovod no
a inak!! ja mam naj kamosa ktoreho mam strasne rada a aj s nim rada travim cas, no byvame kazdy v inom meste takze sa vidime raz za par mesiacov.. no napriek tomu si piseme a volame kazdy jeden den proste stale a vsetky detaily, vzdy viem co robi, kam ide, co jedol vsetko a on napriklad absolutne chape ze ked mam po dlhsej dobe volny vikend, chcem ist s frajerom na vylet radsej nez za nim, napriek tomu ze ho mam rada aj vsetko. A nikdy v zivote mi to nevycital ani na mna netlacil aj ked on neni zadany.. a toto mi pride ako prave kamaratstvo a je to podla mma strasne super, nie ludia ktori za to ze nemas chut ist dvakrat tyzdenne na pivo sa urazia a ohovaraju ta ze si zavisla na frajerovi..
@jeddy vždy keď sa ukáže druhá polovička človek akokeby dospeje ale isto sa kamarátstvo nekončí iba sa chce druhej osobe venovať viac ako kamarátovi tak to vo vztahu je
Prtiatelka na 1.mieste a kamaráti až na 2. Z vlastnej skúsebosti viem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
PS: vysvetli mi niekto tu chujovinu preco sa neda napisat tema naraz?? ved to kedysi nebolo...
chapem ked je niekto stastny tak ze ma aj frajera aj sa pravidelne stretava s inymi kamosmi, ale pride mi normalne nechciet sa tak casto stretavat s ostatnymi az si clovek toho frajera najde, kedze to sama tak citim a neznasam ked mi niekto vycita ze nechodime spolu von.. proste to neznamena ze ten clovek je zly alebo ho nemam rada alebo co, len som proste este stastnejsia ked svoj volny cas travim s niekym inym..
A chapem tu pociatocnu zalubenost ale ked som s niekym zijem 4 roky tak uz asi netuzim byt s nim 24hodin denne...
a áno stalo sa mi, zadaní ľudia obzvlášť keď sú šťastní vo vzťahu, nemajú potrebu nejak tráviť čas aj s inými ľuďmi
a ja s niekym trebars zijem 4 roky a aj tak s nim chcem byt 24 hodin denne xD a tiez sa na mna kvoli tomu ludia hnevaju namiesto toho aby boli radi ze robim to co ma robi stastnou v tomto momente
ale tak stava sa to. so mnou sa napriklad prestala kamaratka bavit porodila dieta nic nepovedala a potom si ma vymazala z fb mna uz nic neprekvapi a niekedy na dojebanie priatelstva netreba ani dieta ani ine osoby
A objektivne musim povedat, ze aj ja som bola taka pocas obdobia, ked som mala 5r vztah, kaslala som na budovanie priatelstiev a potom, ked sa ten vztah rozpadol, som si uvedomila aka pridrbana krava som bola. Z tohto som sa hodne poučila a taku chybu uz nikdy nespravim.
@h8u ber to len ako odosobnenu otazku bez akéhokoľvek negativneho podtonu - ty si absolutne nepripustas ze sa niekedy mozete rozist? Myslis ze keby si bola ty v tej 'nezadanej' grupe potom, nezmenila by si na to trosku nazor?
takze keby sme sa rozisli jasne ze by som asi zacala viac chodit von, na tom nic neni.. ale zatial sme spolu a nemam na to dovod no
a inak!! ja mam naj kamosa ktoreho mam strasne rada a aj s nim rada travim cas, no byvame kazdy v inom meste takze sa vidime raz za par mesiacov.. no napriek tomu si piseme a volame kazdy jeden den proste stale a vsetky detaily, vzdy viem co robi, kam ide, co jedol vsetko a on napriklad absolutne chape ze ked mam po dlhsej dobe volny vikend, chcem ist s frajerom na vylet radsej nez za nim, napriek tomu ze ho mam rada aj vsetko. A nikdy v zivote mi to nevycital ani na mna netlacil aj ked on neni zadany.. a toto mi pride ako prave kamaratstvo a je to podla mma strasne super, nie ludia ktori za to ze nemas chut ist dvakrat tyzdenne na pivo sa urazia a ohovaraju ta ze si zavisla na frajerovi..
Prtiatelka na 1.mieste a kamaráti až na 2. Z vlastnej skúsebosti viem.