s jednou kamaratkou som to asi mesiac dozadu dost pokaslal,nastala taka situacia,ze som ju asi mal pobozkat,podla mna to cakala,a nejako som to neurobil :/
ked to cakala tak si to mal spravit ale poznam too.. a niekedy neviem ci baba tu pusu chce ci radsej nie.. ked sa neviem rozhodnut nedam.. podla mna neni pravda ze strati zaujem ked nevyuzijes sancu, ved ju mozes vyuzit na dalsom stretku a baba bude rada ze si pockal.. teda uvedomela baba niet sa kam ponahlat
hmmmm normalna baba by po niecom takom zaujem nestratila pretoze ak ma toho chlapca rada thak jej aZ thak nezalezi na tom kedy to urobi a ako......a ak by tak velmi chcela tak ta pobozka ona...ale ak po tom stratila zaujem thak asi to nebude ktovie ake slusne dievca.....porozmyslaj nad tym ci za to stoji
jezis ona je baba co cakate ona proste dala tie "zenske signaly" a tot vse,ja som tiez daco spravil,ale ku koncu som ju mal pobozkat co som nespravil,nejako nespolupracovala(ach jaj zas sa vyhovaram )
# 5 smeja36
no neviem ci ma ma rada,teda ma,ale ako kamarata,asi trochu viac,mozno sama nevie
a ci zato stoji? to sa mi lahko premysla,ked som na nu namotany,jasne ze stoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a ked koli takejto veci strati zaujem, podla az taka v pohode nebude ako si myslis
sral by som na nu
# 5 smeja36
no neviem ci ma ma rada,teda ma,ale ako kamarata,asi trochu viac,mozno sama nevie
a ci zato stoji? to sa mi lahko premysla,ked som na nu namotany,jasne ze stoji