Ahojte chcem sa opýtať, či sa tu náhodou niekto nevyzná v rybkách a v akvaristike, chcela by som priateľovi kúpiť akvárko s pár rybičkami prípadne nejakú tu krevetu .....tiež som čítala, že okrúhle akvárko je to to najhoršie, ale práve také sa mi najviac
zajdi nekde kde predavaju rybky (sice nwm kde to je ale nekde to snad bude tam ti urcite poradia leboo tu nebude moc ludi podla mna co ti budu vediet poradit
torpedo08 tak aj ja si myslim, ale skusila som, a ano zajdem do nejakeho taeho obchodu ale bojim sa ze tam mi proste poradia to najdrahsie len aby predali takemu co sa voec do toho nevyzna....
cenovo neviem ako to vychádza, ale viem, že keby mu tam chceš dať krevety už by to muselo byť morské akvárium..tam treba slanú vodu vyrábať špeciálnou soľou
tak, hlavne sa nesnaž zmiešať sladkovodné rybky s morskými.. pretože by to dobre nedopadlo a určite si daj poradiť, pretože veľa rybiek sa nemá rado... aj tie obyčajné sa rady požierajú
Krevetu nedávaj so sladkovodnými rybami...Keď priateľ nie je vášnivý akvarista, úplne mu postačia "neonky", klasika gupky dúhové,ci bojovnica pestrá ( tam ale len jeden samec a samice). Záleží od toho kolko chces investovat, gulove akvárium neodporucam.Neprehusti akvarko rybkami radsej menej, budu spokojnejsie, len ked uz das viac druhov z kazdeho zober aspon po dva kusy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov