keď som mala 8 ukradli nam psíka bol to cvičený vlčko(vlčiak) podobný osud mala aj fenka ktorú chceli utratiť bola to kolia s vlčiakom(Merinka)... farba vlčiaka stavba tela Kolie... nemohla som ju mať doma preto jej domov bol na dostihovej dráhe
jej to je krasne, neznasam takych ludi, ja som podobny azyl poskytla stratenej madarskej vyzle, presne na vianoce tohto roku, ked som ju odtiahla do obyvacky rodina dostala skoro infarkt, mame psika , bradac , a o tu vyzlu som sa dlhsi cas starala pozbierala sa , jedna druhu sme si oblubila,inzeraty vsetko sme zariadili koho asi tak moze byt.. noa jeden vecer ked som tak kracala po ulici s oboma psikmi, zrazu mi voditko vytrhla jedna strarsia pani a zacala kricat preco som jej psa ukradla, este mi aj vlepila..nenchala ma ani vysvetlit situaciu ze psik im asi usiel a tak som sa domov vratila len s jednym psikom a dvoam voditkami..aspon mi mohla ta pani podakovat
Dňa 31.12.2008 okolo deviatej hodiny sa stratila maličká fenka yorkshirskeho teriéra v Banskej Bystrici časti Kostiviarska. Má 1 rok a počúva na meno Lila. Na hlave mala vrkoč s oranžovou gumičkou. V prípade nálezu nás kontaktujte prosím na telefónnom čísle: 0907 166 030 - Denisa Hybačková. Prosíme Vás o pomoc, odmena istá. Ďakujeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme