Co by ste urobily keby mate nehodu v 15r a ste v kome do napr. 28 a potom sa preberete nic by vam nebolo fyzicky ale stratily by ste najlepsie roky zivota...
to by sa nemohlo stat, kedze po roku by som asi chcel, aby odpojii pristroje (samozrejme, ze v kome by som to asi tazko povedal, ale hadam by to niekto, kto ma chape,urobil)
ja keby som sa do 2 mesiacov neprebral tak by som chcel aby ma odpojili... keby to nikto neurobil a ja by som sa prebral tak by som sa asi isiel niekde zabit
By bol flip, keby ste, znehybneli a stále by ste všetko videli, prežívali ale by ste sa nehybali nespali, proste stále sa iba kukať naokolo xD LOL ani zabiť sa nemôžete bo ostatny si myslia, že ste v kóme... Proste cele telo nehybne iba oči a mozog a srdce pracuju xD a pluca a ostatne zivotne dolezite veci
@18 ...a to im púšťajú aj rádio alebo tv alebo musia celý deň kukať do steny :/ lebo im púštajú tak moc toho nestratia a vedeli by potom všetko čo sa deje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@0 tak pravdepodobne by som netusil, co sa vsetko da spravit, kedze by som ani chodit nevedel...