mám takýto problém : buď som stratil ISIC, alebo som si ho nechal na intáku v BA. ale lístok (zľavnený) mám už kúpený. Bude mi stačiť, keď sprievodkyni vo vlaku ukážem aj index ???
pravdepodobne nie. to by musela byť náhoda, že stretneš niekoho takého, kto ti to uzná. kamarátke sa stalo, že to takto chcela riešiť a dostala vynadané v štýle "mňa to nezaujíma" a musela si doplatiť za celý lístok. ale zase už som stretla aj takú sprievodkyňu, ktorá verila chalanovi, že jednou cestou ISIC mu fungoval a späť už nie.
ja som len tak tak ukecala ked som ho nemala aktivovany takze uznanie isicu ktory nemas na nasich velkolepych dolezitych ZSR...snivajte s nami mne to nechceli verit ked som isla na vysvedcenie domov a strcila som zenskej pod nos vysvedcenie ktore bolo z tej istej skoly ako isic a este aj ten isty den a riesila ma asi hodinu ze ci mi to ide uznat alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Napríklad im nestačí, že tam máš validačnú nálepku, ale tá karta musí mať ešte aj elektronickú aktiváciu na daný semester..
Skôr si myslím teda, že s tým budeš mať problémy..
A čo sa týka ŽSR.. Treba mať nimi uznaný doklad o zľave. Čo je istá množina čipových MIFARE kariet ako aj taká kartička od nich.
Index je síce oficiálny doklad, ale mne ho tetuška vo vlaku nechcela uznať..