pred par dnami som mavala hrozne depky.teraz ked to konecne preslo,prezmenu som dosla uplne o vsedky kamaratky,dost ma to sere.co mam robit aby som si ziskala naspet osobu ktoru mam moc,moc rada.prosim pomozte mi,prooosiiiiiiiiiim.
poviem vam ja jednu vecicku..este pred dvoma troma mesiacmi som mala okolo 25 super kamosiek..bolo nam spolu fajn.a dnes?dnes mi ostala mozno jedna alebo dve?Ide o to ye sa vsetky vyfarbili a zistila som
ze baby su falosne a podla mna normalnu uprimnu,nepodrazacku babu uz ani nenajdem...
su tu diskusne fora...v ktorych niektori tvrdia ze 16-rocni...su proste blbi..alebo jak to mam uz povedat...a toto 13-rocne je potom co???sak sa zamysli nad sebou!!!!!jediny kto tu koho zatazuje si ty tymi tvojimi trapnymi hlaskami...ked si narusena hybaj sa liecit a nespin to vzduch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
-co uz =DD
-nevyslo ti to
-nevadi =DDD
-aspon som sa zasmiala =DD
-na ludskej hluposti a nedomyslavosti
ze baby su falosne a podla mna normalnu uprimnu,nepodrazacku babu uz ani nenajdem...
Nikaninka: mno mas prawdu ze baby su falosne ale najdu sa aj uprimne ako napr moja naaaj kamaratka