Veľmi citlivá téma...ja áno, ten dotyčný žije-no nie som s ním...ani neviem prečo...proste niečo sa nedoriešilo a tak to už aj zostalo
Neviem či poznáte ten pocit prázdnoty,ja ho mávam, ked´ som s tým človekom...proste sme spolu fyzicky ale duchovne nie-stratila som ho...ťažko sa to vysvetľuje a ešte horšie prežíva...
Ja som uz stratila tolkych...ale myslim to tak,ze zomreli a teraz vravim o svojich zvieracich milacikoch,ktory budu pre mna vzdy NAJ...nikdy nebudem najviac lubit niaku osobu.....vazte si zvieratka,oni neklamu,nepodvadzaju,niesu falosne, a dali by za vas aj zivot...
Stalo sa to mojmu, uz, byvalemu priatelovi..ked mal 15 mal priatelku, ktoru nadovsetko lubil, miloval ju ako svoju zatial prvu a jedinu zenu vo svojom zivote..boli spolu 1.5 roka a ona sa potom zabila aj s otcom pri autonehode od vtedy su to uz 3 roky, co sa to stalo a on sa z toho este stale nevie dostat, proste jeho srdce zatvrdlo a uz nevie nikoho lubit.. preto sme sa aj rozisli, pretoze aj ked chcel, nevedel dat lasku.
...smrť je strašná !!! s ňou sa vyjednávať nedá ...zobere, nepýta sa...ale ja verím, že všetko má svojú príčinu....možno fatálne ale podľa mňa skutočné...dúfam, že si s ním dobrá kamoška aspoň má istotu v tebe
hm.. sme kamarati, aj ked je ten rozchod este cerstvy a to je potom tazko, ale velmi mi zalezi na tom, aby aj on bol raz znova schopny naplno lubit, pretoze je to super chalan!
no..to tak tomu rozumiem..ja mám kamoša, s ktorým som skoro chodila...ále on ešte nie je doliečený z predchádzajúceho vzťahu...a ja som pochopila, že náš vzťah by nebol skutočným ked´ je tam,niekto tretí... tak som si s ním ani nezačala...ale mám ho veľmi rada a dúfam, že bude šťastný..lebo on si to zaslúži..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Neviem či poznáte ten pocit prázdnoty,ja ho mávam, ked´ som s tým človekom...proste sme spolu fyzicky ale duchovne nie-stratila som ho...ťažko sa to vysvetľuje a ešte horšie prežíva...
Stalo sa to mojmu, uz, byvalemu priatelovi..ked mal 15 mal priatelku, ktoru nadovsetko lubil, miloval ju ako svoju zatial prvu a jedinu zenu vo svojom zivote..boli spolu 1.5 roka a ona sa potom zabila aj s otcom pri autonehode od vtedy su to uz 3 roky, co sa to stalo a on sa z toho este stale nevie dostat, proste jeho srdce zatvrdlo a uz nevie nikoho lubit.. preto sme sa aj rozisli, pretoze aj ked chcel, nevedel dat lasku.