Osobne používam mapy.cz lebo mi príde, že mapa je skvelá - viem si pozrieť kde sú kaštiele, bunkre, fotky miest atď. Takisto si viem nahrávať trasu, používať navigáciu.
Moja otázka je: prečo je strava tak populárna? (Pokračovanie v komente)
Stravu hlavne kvôli tomu že si nemusím robiť tréningový denník Sú tam všetky aktivity po kope. Veľa ľudí sa naháňa hlavne za segmentami (Do kedy som si kvôli jednému segmentu nezlomil kľúčnu kosť, tak aj ja ) A celkom dobre sa tam dá vytvoriť trasa.
Ked si kupis napriklad aj hodinky vies si nahravat zaznamy, sledovat rozne udaje a podobne. Strava je taka sportova socialna siet. Hlavne to, ze sa vie porovnat, vytvarat segmenty, rebricky, challenge, sledovat dalsich ludi...
Fajn to funguje, sledujem ludi co jazdia v okoli a aj vdaka tomu som nasiel nove trasy ... potom fotky, inspiracia... I ked niekedy si poviem, ze pojdem v pohode pomaly ale potom pridam lebo segment
mapy.cz su uplne najlepsie
a Stravu tiez pouzivam, ani nvm preco. asi preto, ze odkedy som zacala sportovat, pouzivam len tuto a ziadnu inu som neskusila
a ano, podla segmentov som nasla nove trasy, ci uz na behanie, alebo cyklovylety...takisto som nasla rozne ultratraily, co som netusila, ze sa konaju aj na Slovensku a hrozne ma to potesilo
viem, ze niektori ludia pouzivaju Endomondo alebo este Nike alebo take cosi, ale neskusila som a ani sa mi zo stravy uz nechce menit. a spamujem to tam foteckami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Aké aplikácie používate na plánovanie cyklovýletov alebo na ich zaznamenávanie?
Fajn to funguje, sledujem ludi co jazdia v okoli a aj vdaka tomu som nasiel nove trasy ... potom fotky, inspiracia... I ked niekedy si poviem, ze pojdem v pohode pomaly ale potom pridam lebo segment
a Stravu tiez pouzivam, ani nvm preco. asi preto, ze odkedy som zacala sportovat, pouzivam len tuto a ziadnu inu som neskusila
a ano, podla segmentov som nasla nove trasy, ci uz na behanie, alebo cyklovylety...takisto som nasla rozne ultratraily, co som netusila, ze sa konaju aj na Slovensku a hrozne ma to potesilo
viem, ze niektori ludia pouzivaju Endomondo alebo este Nike alebo take cosi, ale neskusila som a ani sa mi zo stravy uz nechce menit. a spamujem to tam foteckami