Dobré ráno prajem. Už nedávno som mal 16.Momentálne sa venujem trojboju cca rok,lenže o dva týždne sa to radikálne zmení.Rozhodol som sa pestovať Plávanie a beh ako som už hore uviedol.A rád by som bol,keby ste mi poradili teda resp. predpísali pestrý z
dik za typ ved aj ja len ma nehorazne vytaca moja neznesitelna telesna vyska a aby som aj predchadzal komplikaciam v buducnosti ktore ma mozu postrehnut
energiu obsahuju cukry a ne bielkoviny omg a kurca neni z cukru. Ked sa stravujes dostatocne, tak to nie je na tebe ci viac vyrasties alebo nie. ale to by si mal vediet, ked sa venujes trojboju. Ake su tvoje vykony?
ale mal som na mysli ako energiu ktora ti potom zvysuje hladinu rastoveho hormonu ...ale uz koncim pomaly takze a vykony su obstojne za ten rok aj stvrt
1. Len retardovany clovek musi zalozit forum o tom istom 5 krat aj ked mu vacsina ludi napisala uz v prvom, ze na rast nepomoze ziadna zdrava strava. A ked uz tak ani si to nepozre na google.
@danny84 Čo keby si sa šiel radiť skôr na nejaký športový portál? Alebo čo keby si písal rovno ľuďom, čo tomu rozumejú, napríklad @bress ? A nespamoval celé fórum.
Ináč, mám pocit, že furt o tom kecáš, ale naživo s tým nezačneš.
P.S. Tie kurčatá neobsajujú enormnú energiu, len boli odchované na krmive, z ktorého rýchlo rástli a tlstli (chémia naša posvätná) a keď človek často jedol takéto chémiou nadopované kurence, tiež sa to prejavilo v raste Nie som si na 100% istá, ale viem, že u detí do 15 rokov sa to vážne prejavilo.
@danny84 nic nezvysuje, do kurciat davaju rastak ale tebe to nezvysi produkciu v hypofyze Ked si myslis, ze si taky maly, mozes ist za doktorom a oni ti vedia pichat rastovy hormon ale podla mna uz by si i tak nevyrastol. Ake su presne cisla?
@missewo On mi pripada ako keby mal 12 , ked chce jedalnicek od ludi. My mu mame hovorit co ma jest.
A nechapem ani co to ma s tym co pise @stenatko ze kto sa vyzna.
On tu nepovedal co chce dosiahnut. Ked chce len plavat z dlhej chvile tak moze jest aj hamburgery , ked chce chudnut tym plavanim a behom tak to snad vie uz kazdy tuto co ma jest po tych 1000 forach. Ked chce vyrast tak bohuzial...
@danny84 strava v žiadnom prípade nepodporuje výšku, výšku ovplyvňuje prostredie a genetické predispozície a nezúfaj, ja som od 16 vyrástol 10 centimetrov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
najdi si trénera ako ja
Nenarasties uz , a ticho.
1. Len retardovany clovek musi zalozit forum o tom istom 5 krat aj ked mu vacsina ludi napisala uz v prvom, ze na rast nepomoze ziadna zdrava strava. A ked uz tak ani si to nepozre na google.
2. Nebud drzy
Ináč, mám pocit, že furt o tom kecáš, ale naživo s tým nezačneš.
P.S. Tie kurčatá neobsajujú enormnú energiu, len boli odchované na krmive, z ktorého rýchlo rástli a tlstli (chémia naša posvätná) a keď človek často jedol takéto chémiou nadopované kurence, tiež sa to prejavilo v raste Nie som si na 100% istá, ale viem, že u detí do 15 rokov sa to vážne prejavilo.
A nechapem ani co to ma s tym co pise @stenatko ze kto sa vyzna.
On tu nepovedal co chce dosiahnut. Ked chce len plavat z dlhej chvile tak moze jest aj hamburgery , ked chce chudnut tym plavanim a behom tak to snad vie uz kazdy tuto co ma jest po tych 1000 forach. Ked chce vyrast tak bohuzial...
Odveci cele forum.