@12 na slovensku podla mna dost minimalna,mozno jedine tak v tatrach a kde je casty vyskyt medvedov,toto by som v beznych europskych podmienkach asi neriesil
už som mala párkrát to šťastie ale vždy s niekym, sama by som sa bála úprimne úplne prvýkrát s dedom na posede a potom s ním.len málo vecí je od toho krajších.
@kail91 doteraz som nemal tu cest ta spoznat, minule leto som mal s kym, ci aj toto leto budem mat s kym, este neviem....ale mne nerobi problem ist aj sam, ale takisto mi nerobi problem zobrat dalsieho jedine ak by to bolo nejake az prilis fajnove dievca, ktore sa bude celu noc stazovat na tvrdu zem, k takym mam averziu
hej,chcela by som,ale trosku inak. nie v stane. strasne rada totiz lozim po stromoch /neviem mam taky pud, a hrozne ma to bavi/ ,tak by som si tam nasla taky vysoky rozkonareny strom a tam by som spala..
no @matiseq tento komentar mozes pouzit ako dokaz ze som divna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
proste ja mám strašnú fantáziu a za každým stromom vidím nejakého zmutovaného kríženca kravy so zajacom, ktorý žerie slony
a chodim do lesa aj stanovat...
no @matiseq tento komentar mozes pouzit ako dokaz ze som divna