Ahojte, neviete či si za stravné lístky môžem nakúpiť nejaké veci do školy? Som celkom zmätená, pretože niektorí píšu, že sa nepotravinové veci nemôžu kupovať za stravné lístky, iní zas že áno.
Ďakujem za reakciu
ked s tym prides do papiernictva tak ta akurat tak vysmeju ked nakupis v dakom kauflande, kde maju jedlo aj kancelarske potreby, tak je nejaka sanca, ze ti to akceptuju, v tomto asi zavisi od predavacky.... ale tak asi by som k tomu prihodila aj nejake jedlo, lebo vies, stravne listky maju pointu zahrnutu uz v nazve
Ale inak ano stravne listky su na stravu ale nie vsetky obchody su vybavene pokladnami co vedia rozlisit ci v tom bola strava..niekde to proste len oskenuju niekde to ta pokladna nepovoli. No a uz vidis ako sa predavacky s tym budu srat a triedit ti to alebo nedajboze blokovat nanovo ked pokladni je to jedno
Za stravné lístky sa kupuje strava, odkiaľ je potom názov, že stravné lístky. Ale choď len tak pre srandu do papierníctva, že či ti predajú dačo, sa budem smiať, ak naozaj dačo kúpiš. @loadsofpoison
Hej a robil som ako pokladník, viem, že obchody s potravinovým sortimentom prijímajú len niektoré stravňáky, tiež neberú všetky druhy. Ale pokiaľ chceš kupovať pomôcky do školy, choď rodičom dať, vymeniť za peniaze.
ak pôjdeš do tesca, choď do samoobslužnej pokladne (je tam väčšia šanca, že ti zoberú stravenky) zober nejaké cukríky a čokoládu alebo čo a daj ich navrch a potom si zavolal tetičku, že prosím vás mohli by ste mi odpípnuť lístky?
a oni ti ich odpípnu , ja to tak robím vždy
včera som bola v tesku a kúpila som si veci v hodnote 20€ z toho potraviny boli len kofola a tatarska dala som jej 4 stravenky, nech sa nepovie a ona mi ich bez problémov odpípla a zvyšok som doplatila normálne
raz som išla do normálnej pokladne a kupovala som len tričko a pani mi to nechcela dať za stravenky a ja že noo, ale nemohli by ste? ja by som sa tých straveniek chcela zbaviť a nemám ich kde minúť.. a ona že to je na jedlo, ja že tak si zoberiem túto tyčinku.. a ona že bude mať z toho problém a ja že ale ja tu nemám toľko peňazí, nemohli by ste mi ich zobrať? a zobrala mi ich
a raz som za ne platila aj alkohol a šlapky v tesku a tiež úplne milá pani, bez slov ich zobrala
musíš to na nich skúsiť a musíš povedať, že nemáš toľko peňazí
ale to iba v tesku, inde by ti asi nepredali
a tam pri samoobslužných to oni ani nepozerajú čo tam máš, len navrchu máš tú čokoládu a odpípnu ti stravenky..a keď nie, tak fakt povedz že si si zabudla zobrať peniaze, že máš len stravenky a buď neústupčivá
vyjeb s nimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale inak ano stravne listky su na stravu ale nie vsetky obchody su vybavene pokladnami co vedia rozlisit ci v tom bola strava..niekde to proste len oskenuju niekde to ta pokladna nepovoli. No a uz vidis ako sa predavacky s tym budu srat a triedit ti to alebo nedajboze blokovat nanovo ked pokladni je to jedno
a oni ti ich odpípnu , ja to tak robím vždy
včera som bola v tesku a kúpila som si veci v hodnote 20€ z toho potraviny boli len kofola a tatarska dala som jej 4 stravenky, nech sa nepovie a ona mi ich bez problémov odpípla a zvyšok som doplatila normálne
raz som išla do normálnej pokladne a kupovala som len tričko a pani mi to nechcela dať za stravenky a ja že noo, ale nemohli by ste? ja by som sa tých straveniek chcela zbaviť a nemám ich kde minúť.. a ona že to je na jedlo, ja že tak si zoberiem túto tyčinku.. a ona že bude mať z toho problém a ja že ale ja tu nemám toľko peňazí, nemohli by ste mi ich zobrať? a zobrala mi ich
a raz som za ne platila aj alkohol a šlapky v tesku a tiež úplne milá pani, bez slov ich zobrala
musíš to na nich skúsiť a musíš povedať, že nemáš toľko peňazí
ale to iba v tesku, inde by ti asi nepredali
vyjeb s nimi