Ja jem viackrát denne, menšie porcie, lebo ja už napríklad pri mojich návykoch nie som schopná zjesť polievku+hlavné jedlo :/ Ale raňajky väčšinou nejem, až "desiatu". Preto, lebo proste ráno nie som hladná.
mám nepravidelnú stravu - tzn. jem keď som hladný a mám niečo doma alebo si vyjdem do mesta popr. do obchodu nakúpiť...nepoznám pojem ako večera a raňajky...možno obed...
@fleur1301 ale to je pre mňa ideálne - ja si neviem predstaviť raňajkovať alebo večerať...proste ráno a večer mi nechutí jesť...ja jem kedy mám chuť alebo hlad, tak žijem už 1,5 roka a vyhovuje mi to...chápem že to pre niekoho môže znieť abnormálne, ale ja som už raz taký...
ráno nejem kedze nemam cas, v skole nejaka desiata, niekedy skocim na obed a potom vecera o 18.00, zvykol som si v podstate na taky rezim a vyhovuje mi to
uz roky neranajkujem a ani mi to nechyba,zvykol som si...
na mojom stravovani mi vadi len to ze si uz nedokazem vychutnat jedlo,ak obedujem 5 minut tak je to vela nahadzem to do seba lebo viem ma caka este robota..
ked som v praci je mi to fuk bo ostatny su natom rovnako ale ked idem do restauracie je mi ti kusok trapne ze ja mam zjedene kym ostany ani poriadne nezacali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
najviac mi vyhovuje ranajky (tie musia byt, inak mi je zle od zaludka), obed-najsytejsie jedlo dna a vecera iba slaba nevarena alebo ziadna
Ja tiež momentálne nejem tak, ako som napísala a zahlasovala - ale pýtala som sa na stravovanie v ideálnych podmienkach.
prípadne ešte niečo večer/v noci, ak som dlho hore
v prípade, že spávam dvojfázovo, tak jedávam po zobudení
niekedy nejem celý deň
niekedy len raňajky a obed
na mojom stravovani mi vadi len to ze si uz nedokazem vychutnat jedlo,ak obedujem 5 minut tak je to vela nahadzem to do seba lebo viem ma caka este robota..
ked som v praci je mi to fuk bo ostatny su natom rovnako ale ked idem do restauracie je mi ti kusok trapne ze ja mam zjedene kym ostany ani poriadne nezacali...
-choroba povolania,hadam sa jej njekedy zbavim..