na raňajky tresku s troma rožkami... neobedoval som... na obed som akurát tak spal... a večera len 2 pomaranče maslový chleba s cibulový aby som mal v hube masive satisfaction a ešte kávu... to je šetko čo som neská jedol nechutí mi neska moc lebo som chorý
haa.. hm dve male palacinky, keksiky, toast, salat (dva druhy), strudlu, chlebove tycinky, jablkovy kolac (dva kusky) a malilinky balicek cipsov, co som dostala na obed
uprimne? ranajkovala som o pol druhej nektarinku na obed som mala 2 keksy na olovrant cistu zemlu a kinder bueno (citim sa zan previnilo) a po navrate domov som skonzumovala jeden chlieb so sunkou a asi 3 dalsie keksy (keks=nieco ako disko. akoze 5 kusov nie 5 balickov)
ranajky rano nestiham, potom v skole desiata 4rozky so sunkou a uhorkou, obed nejake meso s tarhonou a salatom, doma obed hubova polievka, sunkovy rozok, vecera gulasova polievka+chlieb, sunkovy rozok, aero-mätové,parky a teraz si uz dam len nieco lachke a idem spat
žemľa so šunkou, koláče od mamy, kuracie mäso so zemiakmi, čokoláda, pukance, 2 žemle so šunkou, paprikou a plesnivým syrom a brúsim si zuby znova na tie koláče. A všetko zapíjam džúsom, ktorý mi dnes mama poslala v krízovom balíčku z domova
dve rožky v škole na desiatu, tarhoňu s upraženou cibuľou a nejakú mliečnu polievku (v škole) a potom doma asi kilo cestovín s cesnakovo paradajkovou omáčkou
pekne po poriadku...20dkg parizskeho+4 rozky, kuraciu pecen+ par kuskov chleba, sunkovu bagetu, 2 rezne s chlebom......viac ako inokedy:// ale to preto ze som bol cely den v skole:/
a okrem toho som este stravil hnusnu prehru arsenalu
fornetti, sojove kocky s pretlakom a ryzou, 2 pomarance, 100g mliecnej cokolady .... vypila som 1,5 litra magnezie a jednu velku silnu kavu, ktora ked pozeram na hodinky nezabrala!
včera toho padlo veľa, aj predvčerom, mám nejaké ožerské obdobie (zasa ) ale dnes ešte teda nič..ale chystám sa už asi od 22-hej ísť do kuchyne po croissant
celozrnny rozok s tatarskou a sunkou, potom na desiatu tiez ale este aj so syrom, banan, tri kolieska klobasy, cukrik, spagety a tristvrte balicka arasidov v cokolade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Teda suchý sézamový chleba.
2 redbully, voda, zuvacka
(fuj, som prasce (blee) )
a okrem toho som este stravil hnusnu prehru arsenalu
20 dkg parížskeho s dvomi rožkami
banán
kakaové rezy
kuracie na prírodno s broskyňou a syrom, ryža
vyprážaný syr, hranolky, tatárska
dva rožky s oškvarkovou pomazánkou
jogurt biely
O: zeleninová polievka, vyprážaný karfiol, varené zemiaky, mrkvový šalát s citrónom, male pivo 12%
V: zeleninové rizoto, čaj zelený
a teraz chlastáme s Máriom KBŠ-ku
filip
dnesne rano somzacala jednym kuskom chleba so syrom obed bude asi ryza (again), babovka ... a to iste co vcera asi
(musi sa predsa dojest jedlo z domu..naco si budem varit nove