niekedy mcdonald, niekedy sladkosti, niekedy pukance,niekedy pukance+sladkosti, niekedy mcdonald+sladkosti,niekedy pukance+mcdonald,niekedy vsetko,niekedy nic..
neznašam, ked v kine niekto niečo je počas filmu,...
a ked niekto je v divadle počas predstavenia, tak mi to príde ako dost nevychované, dobre, ked počas prestavky, tak to mi žily až tak netrha, ale predstavenie je predsa len predstavenie....
ano, v divadle sa pravidelne stravujem. teda no, nie jedenie ako normalne, ale take ze cukriky, cokolada, nejake pecivo, alebo nieco mensie, samozrejme aj tekutiny...
...ved v mojej osvetlovacskej "lozi" to nevadi nikomu
Inak aj vám v kine tak nehorázne tŕpnu nohy? Lebo ja sa po hodine a pol niekedy už musím na radosť za mnou sediacich zdvihnúť a presť sa, (kamuflujem že idem na záchod )aj to chodím jak blbec kým to rozchodím
stravujem sa tam pravidelne,je to ovela lepsie ako skolska jedalen,ziadne rady,pohodlne kresla...sice chyba stol ale to je detail.idem za 3 hodiny znova do kina na obed,prida sa niekto?
V kine mi minimálne polovica divákov pripadá, akoby sa tam šli pchať bagetami, dusiť pukancami a sŕkať kolu.(Pri tom odpade, čo premietajú, sa ale ani nečudujem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ked niekto je v divadle počas predstavenia, tak mi to príde ako dost nevychované, dobre, ked počas prestavky, tak to mi žily až tak netrha, ale predstavenie je predsa len predstavenie....
jedenie v divadle - tak to spravi vazne len obycajny sedlak
V divadle som ešte ani nebol, ale fakt si neviem predstaviť že by si tam niekto pučil hamburger v šušťavom sáčku
...ved v mojej osvetlovacskej "lozi" to nevadi nikomu
ja bych to papanie tiež tam zakazala a v divadle to je fakt už o inom, ... tam by malo byť samozrejmostou, nejesť tam....
stravovať sa znamená "byť na strave, chodiť na stravu"
Jesť v divadle je IMHO úplné tabu