neviem, ja chodim na gymko a nie je to tazke...no aspon pre mna nie...
Poznam jedneho chalana co sa na zakladke ucil na same 1..este ani raz nemal na vysvecku 2 alebo 3 vzdy len same 1. a teraz mu hrozila 3. takze neviem, ked na to mas tak tam chod...
noo diky moc za rady..na gympli su asi lepsi ziaci a maju to tam vseobecne ale stredna skola ma vseobecne zameranie..ale mne seci hovoria ze mam ist na gympel a asi tam aj pojdem
Gympel je debilina podla mna.obrovske mnozstvo uciva z ktoreho aj tak velka cas ostane nevyuzita.teda vlastne vacsina.Moj brat pred rokom koncil gympel a lutuje ze tam vobec bol.ked siel na strednu nevedelaky smer by ho bavil preto si vybral gym.ale postupom casu chcel nieco technicke.vies na STU cize technicku vysku.a bol ako gymnazista stranety.proste tras...fuj..odisiel odtial..robi v takej firme ako robotnik a zarobi si aspon love..a uz jebe na celu skolu....
Gabuliatko - to máš úplnú pravdu - gympel je vhodný skôr pre lekársku fakultu, filozofickú, pedagogickú..... a najmenej sa uchytia na technických odboroch - strojárstvo, elektrotechnika..... Ale kto chce ten dosiahne všetko.
ja si tiez myslim ze gympel je o nicom a to viem co hovorim..sice je aj pravda ze ked je dobry kolektiv tak tam je najlepsie ale pokial ide o vzdelanie tak je to snad na tebe..ak vies co ta bavi napr pc tak si radsej vyber strednu s takym zameranim a ak chces vseobecne vzdelanie tak chod na gympel....
akoze zavisy od partie, ucivo je priatelne mnozstvo, na 2 na mi ani ucit netrebalo. Vlastne okrem litiky som sa ani nic neucil...
Niekedy na gymku asi boli ini ludia, aj za mojich cias, ale teraz co pocuvam z pozeram, tak aspon 1/4 v triede su magori a dost ludi tak islo aj z trojkami zo zakladky.
Ak vies presne co chces, tak mozes aj na ucnovku z maturitou ale venuj sa tomu co ta bavi a v com chces ist na vysku. lebo pokial nebude na gymku dobra partia tak...
a ak nevies co chces, tak chod na gymko a aspon zistis co ta bavi a ci vobec nieco.
ako tak, sme skolu netreba. Ale som tam lebo ma to bavi, paci sa mi tam, je to sranda. Nie je to iba hlupe ucenie ale ovela viac. Aspon pre mna. A pacia sa mi vedomosti. Som jeden z tych, co sa tesia na leto, aby sa konecne mohli ucit
Lesie/horise to sa iba tak neda povedat. keby som Ta poznal tak by som aj vedel ale nepoznam Ta. A ak si nemal za zakladnej trosky tak gymko az na litiku bude v klidku...
som na 8r a pravdupovediac už NIKDY by som nevolila 8ročné štúdium na jednej a tej istej škole...gymnázium ako také? - hm neviem, ono má všetko pre aj proti. kolektív môže byť fajn, to je jedna zo záruk, že budeš spokojný, no ak sám nemáš pocit, že si na správnom mieste, okolie to moc nezachráni...ak nevieš kam, tak si choď na ten gympel, ale ak je niečo čo ťa aspoň trocha baví a vieš si predstaviť, ež to budeš robiť stále, tak pouvažuj radšej na strednej...
som na 8rocnom gympli a moje pocity su asi take ze uroven ucitelov a ucenia az na par vinimiek je velmi dobra. dalsou vyhodou je super kolektyv ale to asi tiez zalezi od stastia. nevyhoda je ze ja uz v podstate viem comu sa chcem venovat ale musim este vydrzat 4 roky kym zmaturujem a posnazim sa dostat na vysku. keby som si mala zvolit znova bolo by to asi tazke kvoli kolektyvu a celkom vysokej urovni skoly ale kedze uz by som vedela co chcem asi by som isla na strednu...
no gympel je na hovno, ja tam chodim tak viem posudit,,, radsej nejaka stredna, lebo na gympli sa musis ucit jak pako, a ked nechces ist na vysku tak ti je gympel na nic
vy si myslite ze na gymply su co...taki isti ludia ako na inych skolach len vedia (aspon priblizen) co chcu v zivote robit...netvrdim ze gympel je zly, ale ak vas neprijimu potom na vysoku, tak ste v pici lebo neviete nic robit...nikde nie je napisane ze ked ste zmaturovali na gymnaziu (ak ste vobec zmaturovali) tak vas urcite vezmu...chodim na obchodnu a nemam to o nic lahsie ako gymnazisti, len namiesto biologie sa drvim uctovnictvo a nemam fyziku ale danovu sustavu...ak ta nieco bavi tak chod na taku skolu a ak nie tak na gymnazium...aj gymnazium je obycajna stredna...nic vynimocne...
Ja som na gymply a tak môžem hodnotiť len ten. učiť sa tam netreba fláka sa tam super, takmer všetko sa dá obkecať pohodová školička. na dvojkach aj jednotkach sa da bezproblemov ist. ale proste treba ist na VS a to je najvacsia nevyhoda. tak čo už ale keby som si volila školu znova nezmenila by som. akurat by som sla na bil. a nedala si to vyhovorit rodicmi a tajne sa prihlasila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
pozri si tuto diskusiu, tam najdes, co potrebujes vediet...
Poznam jedneho chalana co sa na zakladke ucil na same 1..este ani raz nemal na vysvecku 2 alebo 3 vzdy len same 1. a teraz mu hrozila 3. takze neviem, ked na to mas tak tam chod...
s gymplom máš málo možností:
1.zmaturovať a ísť na výšku
2.nezmaturovať a ísť dopiče
3.zmaturovať ale nič ďalej, lenže s gymplom ťa zoberú maximálne tak zametať alebo za smetiara, lebo nemáš žiadnu odbornú kvalifikáciu.
so strednou:
1.zmaturovať a pracovať v danom obore.
2.ísť na výšku, lenže v zásade sa namakáš viac ako človek s gymplom. na strednej ťa "nepripravia" na výšku tak ako na gympli..
3. nezmaturovať a byť v piči
ale vzdy je lepsia stredna
Niekedy na gymku asi boli ini ludia, aj za mojich cias, ale teraz co pocuvam z pozeram, tak aspon 1/4 v triede su magori a dost ludi tak islo aj z trojkami zo zakladky.
Ak vies presne co chces, tak mozes aj na ucnovku z maturitou ale venuj sa tomu co ta bavi a v com chces ist na vysku. lebo pokial nebude na gymku dobra partia tak...
a ak nevies co chces, tak chod na gymko a aspon zistis co ta bavi a ci vobec nieco.
ako tak, sme skolu netreba. Ale som tam lebo ma to bavi, paci sa mi tam, je to sranda. Nie je to iba hlupe ucenie ale ovela viac. Aspon pre mna. A pacia sa mi vedomosti. Som jeden z tych, co sa tesia na leto, aby sa konecne mohli ucit
Lesie/horise to sa iba tak neda povedat. keby som Ta poznal tak by som aj vedel ale nepoznam Ta. A ak si nemal za zakladnej trosky tak gymko az na litiku bude v klidku...
Ak vies co chces: stredna..
Ak nevies: gympel..
A samozrejme zalezi aj od toho, ci chces ist na vysoku. Ak nie, tak na gympel nechod v ziadnom pripade, lebo ti to bude na 3 hovna.
Ja som na gymply a nelutujem to. Nikdy by som nemenila.