ahojte,prosim vas chodi alebo chodil niekto na kynologicku strednu skolu v Ivanke???Ak nie do Ivanky tak proste chcem vediet co taka skola obnasa trochu podrobnejsie jak na webovych strankach lebo sa musim rozhodnut a chcela by som studovat kynologiuale n
"# 4210 6 agropodnikanie, odborné zameranie - 18 kynológia (od 1. 9. 2007)
Absolvent tohto študijného odboru a odborného zamerania pozná plemená psov podľa rozdelenia na skupiny medzinárodnou kynologickou federáciou, podľa ich použitia, zásady plemenitby, výživy a kŕmenia psov, metódy výchovy a výcviku psov, zásady úpravy srsti konkrétnych plemien psov a tiež zásady hygieny psov a spôsoby prevencie. Dokáže vykonávať podnikateľské aktivity a funkciu vedúcich kruhov pri výstavach psov."
veľa informácií nám teda stránka neposkytuje ale keď ten odbor funguje tak krátko, asi by bola veľká náhoda, keby si tu niekoho našla, čo tam už chodí. ale nepripadá mi to ako náročné štúdium, skôr naopak, a keď má niekto k tomu vzťah, určite to bezproblémov zvládne. skôr by som sa obávala neskoršieho uplatnenia...
ja som tam chcela ísť ale chov koní a jazdectvo ale nakoniec ma mama odhovorila pretože to je dosť ďaleko.. ale idem si tam dávať prihlášku ako vedľajšiu školu
Praveze ja som si podala prihlasku Do Ivanky na Kinologiu a na sukromku podnikatelsku!! hadajte ktoru som si vybrala .. Samozrejme ze podnikanie v tom mam vacsiu sancu na uplatnenie. Ale kinologiciek je v dnesnej dobe malo.Takze odporucam aj tuto skolu. Ale ja som aj tak na svojej hrozne stastna a nesla som do Ivanky aj rpe uplatnenie ale aj pre to ze byvam daleko od Ba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Mam tu skolu par metrov od domu, ale nejako ma nelakala vyhliadka tak ist
Absolvent tohto študijného odboru a odborného zamerania pozná plemená psov podľa rozdelenia na skupiny medzinárodnou kynologickou federáciou, podľa ich použitia, zásady plemenitby, výživy a kŕmenia psov, metódy výchovy a výcviku psov, zásady úpravy srsti konkrétnych plemien psov a tiež zásady hygieny psov a spôsoby prevencie. Dokáže vykonávať podnikateľské aktivity a funkciu vedúcich kruhov pri výstavach psov."
veľa informácií nám teda stránka neposkytuje ale keď ten odbor funguje tak krátko, asi by bola veľká náhoda, keby si tu niekoho našla, čo tam už chodí. ale nepripadá mi to ako náročné štúdium, skôr naopak, a keď má niekto k tomu vzťah, určite to bezproblémov zvládne. skôr by som sa obávala neskoršieho uplatnenia...